PUBG

Favorité nezaháleli: O postupu nakonec rozhodl jediný bod!

Favorité nezaháleli: O postupu nakonec rozhodl jediný bod!
10. 7. 2022
  |  

První finále Sazka eLEAGUE PUBG ovládl mix s názvem do srodka, který přemohl SKADE i ENTERPRISE. Favorité ale skončili těsně v závěsu. Jak vypadá osmička postupujících do grandfinále?

Byla to jízda od začátku až do konce. Papírově nejsilnější týmy nezahálely a ENTERPRISE i SKADE skončily na druhém, respektive třetím místě. Celé lobby ovládl celek do srodka, který ukázal, že se může prát i proti nejsilnějším týmům na domácí scéně.

Důležitý byl ale boj o poslední postupové příčky, protože do grandfinále postoupila jen nejlepší osmička. Mezi celky na klíčových místech byl minimální rozdíl, takže poslední mapa byla o to napínavější. Díky skvělému výkonu v závěrečné mapě si osmé místo odnesli nakonec hráči z You Know, kteří předstihli Cucurru o jediný bod.
Těsně nad hranicí postupu byl také Imperishable Clan, který měl co dělat, aby po poslední mapě udržel sedmou příčku. Velký rozdíl byl naopak na předních příčkách, jelikož do srodka skončili na prvním místě s náskokem 21 bodů na druhé ENTERPRISE. Za nimi skončili jen těsně favorité ze SKADE, kteří ale v posledních hrách spíše experimentovali.

Díky silnému závěru si bramborovou pozici zajistili Fadee Gaming a postupovou příčku si uzmula i Cryptova a již zmiňované celky You Know s Imperishable Clan. Hvězdou celého turnaje byl Lukáš "LukeeV" Jukl, který si po zásluze s 22 killy odnesl MVP ocenění. Skvělé výkony podával také jeho spoluhráč maruninx, nebo PiXeL1K ze SKADE, jenž rovněž patřil mezi nejlépe fragující hráče.
Zdroj: Sazka eLEAGUE
Sazka eLEAGUE PUBG pokračuje s druhou fází už v pondělí otevřenou kvalifikací. Stejně jako v úvodní části se hraje o šestnáct míst ve streamovaném finále, v němž se rozhodne o osmi týmech, které doplní již kvalifikované týmy v grandfinále o statisíce korun a místo na PCS 7 Europe Wildcard! 

Další program Sazka eLEAGUE v PUBG


  • SAZKA eLEAGUE | PUBG | STAGE II | Finále - 16. a 17. července
  • SAZKA eLEAGUE | PUBG | Grand Finále - od 27. do 31. července

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka