PUBG

Souhrn Sazka eLEAGUE Stage I Day 2: Favorité druhý den ztráceli, ale všichni postupují

Souhrn Sazka eLEAGUE Stage I Day 2: Favorité druhý den ztráceli, ale všichni postupují
10. 7. 2022
  |  

ŽIVĚ | Odstartoval druhý den finále úvodní STAGE Sazka eLEAGUE PUBG 2022. Kdo si zajistí postup do grandfinále? ENTERPRISE, Cryptova, SKADE a další v boji o 300 000.

 


Sazka eLEAGUE PUBG Stage I Day 2:

Mapa 1:
Nakonec 5. pozice ve hře v kombinaci s 12 killy zajistilo vítězství na první mapě druhého hracího dne týmu Cryptova. Za očekáváním zůstaly celky ENTERPISE, SKADE a do srodka, kterým se drop vůbec nevydařil.

Mapa 2:
Závěrečnou mapu Miramar první Stage Sazka eLEAGUE PUBG si 14 killy podmanili hráči Cucurru, za nimi se umístili Infactus Gaming. 

Mapa 3:
Na prvním Erangelu, celkově 8. mapě Stage I Sazka eLEAGUE se opět největší favorité jako ENTERPRISE a do srodka opět prosadili. Nejlépe se však umístil tým Imperishable Clan, jenž se snažil zapomenout na nepovedený první den.

Mapa 4:
Předposlední dějství patřilo týmu do srodka, jenž získal 11 killů a obsadil první místo, v závěsu skončili Fadee Gaming, jenž měli poklidnou pozici zajišťující účast v TOP 8 a tedy i grandfinále.

Mapa 5:
Závěrečnou mapu ovládli Fadee.Gaming, kteří se společně s dalšími favority dostali do popředí, čímž defacto svoji roli potvrdili. 

Mezi 8 nejlepšími, kteří mají jistotu postupu do grandfinále Sazka eLEAGUE PUBG, nechybí žádný z favoritů od ENTERPRISE a SKADE po Infactus a Imperishable Clan.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport