PUBG

Souhrn Sazka eLEAGUE Stage I Day 1: Na čele bojů favorité, ENTERPRISE se zvedli až v závěru

Souhrn Sazka eLEAGUE Stage I Day 1: Na čele bojů favorité, ENTERPRISE se zvedli až v závěru
9. 7. 2022
  |  

ŽIVĚ | Odstartoval první den finále úvodní STAGE Sazka eLEAGUE PUBG 2022. Které týmy vykročí nejlépe za postupem do grandfinále, v němž se bude rozdávat 300 000 korun?

 


Sazka eLEAGUE PUBG Stage I Day 1:

Mapa 1:
Vítězem první mapy se sice stal tým s názvem do srodka, dle bodů za killy (12) je předskočili SKADE, kteří dominovali a potvrzovali od první chvíle roli favorita.

Mapa 2:
Druhou mapu ovládla Cryptova, která zaznemanal celkově 4. umístění, ale 14 killů, což bylo o 6 více, než Infactus Gaming (poslední přeživší ve hře).

Mapa 3:
Dominantní výkon na 3. mapě převedli dle očekávání SKADE, kteří si Miramar podmanili. Kromě 20 killů a téměř 2500 DMG přidali i prvenství jak ve hře, tak v bodech.

Mapa 4:
První Erangle Stage I Finals nabídl zajímavou podívanou, kterou sice pořadím ovládl celek Beer Fellas, celkově jej však předskočil tým do srodka. SKADE se propadli, ale stále zůstávají s velkým přehledem na pozicích zajišťujících grandfinále.

Mapa 5:
V závěrečné mapě se rozehráli konečně také ENTERPRISE, jeden z favoritů. 13 killů a první místo stačilo na triumf a také vyšvihnutí se do postupových vod.

Program pokračuje opět zítra od 13:00, kdy uvidíme 16 v boji o 8 míst zajišťujících grandfinále Sazka eLEAGUE PUBG.
Pořadí po prvním dni Sazka eLEAGUE PUBG Stage I
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport