PUBG

Boj o grandfinále vrcholí. Kdo jde do boje o top 16?

Boj o grandfinále vrcholí. Kdo jde do boje o top 16?
16. 7. 2022
  |  

Do grandfinále Sazka eLEAGUE Stage I minulý týden postoupilo osm týmů, ale ve finále druhé fáze se bude hrát o dalších 8 míst. Kdo vybojuje místo v turnaji o 300 000 korun?

Favorité jako SKADE, ENTERPRISE či Cryptova už si zajistili postup během minulého víkendu, kdy první finále stage I nečekaně ovládl tým do srodka. Minimálním rozdílem ale nezvládly postoupit třeba týmy Cucurru, SXT nebo GLORE, takže tyto celky rozhodně patří mezi favority na postup nyní. 

Dobrou pozici pro postup mají ale i další týmy, které se účastnily úvodního finále, jako Forza Ragazzi nebo tým Fanyjezasnaoverpeeku. Tentokrát se naopak neúčastní řada dalších účastníků prvního finále v čele s Online Vision Gaming nebo RVG BlackTrains. I proto se ´na stream dostane řada nováčků. Jako další z papírově silných týmů se dají vyzdvihnout Gifted uRage v sestavě Klimson, Sillerz, JustDuff a ceslo. 

 


Druhé finále úvodní fáze se odehraje o víkendu 16. - 17. 7. v 17:00 a opět se bude hrát stylem dvou BO5 sérií her. Osm nejlepších celků si vybojuje místo v grandfinále, které se odehraje ve dnech 27. až 31. července. Vše o letošní sezoně Sazka eLEAGUE PUBG najdeš zde.

Zdroj úvodního obrázku: Sazka eLEAGUE


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka