Dota 2

Talent tým Sazka eLEAGUE Dota 2. Jak bude vypadat složení komentátorského týmu v roce 2022?

Talent tým Sazka eLEAGUE Dota 2. Jak bude vypadat složení komentátorského týmu v roce 2022?
5. 4. 2022
  |  

První split Dota 2 Sazka eLEAGUE 2022 startuje už v sobotu. Kdo vás bude streamy provázet a doplňovat kvalitní herní situace svým komentářem?

Takřka nezměněný talent tým vás provází streamy Sazka eLEAGUE ve hře Dota 2 už od počátku. Ani letos tomu nebude jinak. Tomáš "poKo" Pokorný vás bude opět vysíláním provázet a povede tak díky svým zkušenostem analyst desk, případně zaskočí do pozice komentátora, kde se stejně tak cítí jako doma. 

Streamer, content creator a analytik Sazka eLEAGUE Lukáš "NeeX" Baran okoření vysílání i v letošním roce, nebudou tak chybět ani zkušenosti s vnímáním aktuální mety a pohled na jednotlivé kompozice týmů.
Komentátorská dvojice c1rca & MartinRota nebude chybět ani letos
Velmi podobným skillem doplněným o další komentátorské schopnosti se bude prezentovat v roli komentátora Peter "c1RCA" Trávník, který se věnuje na svém Twitch kanále komentování zahraničních eventů a patří k nejzkušenějším na domácí scéně. Jeho parťákem bude i letos, stejně jako například při loňském finále na FOR GAMES, content creator Martin Rota

Ve vysílání se také mimojiné objeví i Jan "JohnyEbola" Havelka, který plnil roli analytika Sazka eLEAGUE v takřka každém splitu a podílí se úspěšně na budování komunity okolo hry Dota 2 na tuzemské scéně.

První vysílání začíná v sobotu po obědě, kdy dojde na zajímavé střety nováčků a favoritů soutěže. Přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále eLEAGUEcz nebo také na samotných zápasech na webu Sazka Esport.


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport