Dota 2

Sazka.INAE Rozbíječi zveřejnili soupisku pro Sazka eLEAGUE. Tsuky odchází, přichází Cechi

Sazka.INAE Rozbíječi zveřejnili soupisku pro Sazka eLEAGUE. Tsuky odchází, přichází Cechi
23. 3. 2022
  |  

Jak už bývá zvykem, s příchodem jara nám vrcholí přípravy na další split Sazka eLEAGUE. S tím souvisí také oznamování nových soupisek. Tradiční účastník, tým Sazka.INAE Rozbíječi, se s pozměněnou soupiskou chystají po nevydařeném minulém splitu navázat na předchozí úspěchy.

Tradiční a dlouholetý tým v Sazka eLEAGUE, Sazka.INAE Rozbíječi, byl nucen před novým ročníkem udělat několik změn v sestavě, které reagovaly na nepovedenou podzimní část. Už před ní totiž tým opustily opory týmu Fazuliak a jeden z nejlepších slovenských hráčů Slawee. Rozbíječi na podzim obsadili 5. - 6. místo, což bylo po předchozích medailích zklamání. 

Sestava Sazka.INAE Rozbíječi v podzimním splitu
Pro sezonu 2022 zůstává v Rozbíječích jádro celku, které tvoří Tomáš "jojka" Medvec, Oliver "oli" Šimon a hard support Jan "PaloKy" Blažek. Ty doplní dva nováčci v sestavě, kteří přichází. Jedním z nich je Daniel "Cechi" Čechmánek, který přichází z týmu Lutea a Tobiáš "Kurrito" Procházka.

„Věřím, že všichni máme dostatečné ambice na to, abychom se dostali alespoň mezi tři nejlepší týmy. Bude to samozřejmě záležet na tom, jak a komu sedne každý patch a změny, které v Dotě nastanou v průběhu základní části turnaje,“ uvádí nováček v sestavě, Daniel "Cechi" Čechmánek, který zároveň uvádí ambice, které tým pro letošní ročník má: 

„Budeme se v ní snažit se dostat na první čtyři příčky, abychom si v play off zajistili winners bracket. Z týmu Lutea jsem odešel z prostého důvodu, a to již dlouho potřebné změny pozice. Doufám tak, že se mi jako carry podaří dotáhnout tým zpátky na výsluní.“
Daniel "Cechi" Čechmánek je ostříleným hráčem na česko-slovenské scéně a jeho jméno není většině komunity cizí. Bývalý profesionální hráč hry Warcraft 3 se po neúspěšných rocích strávených na Midu rozhodl pro změnu. Tento split ho tak konečně uvidíme na jeho vysněné carry pozici, díky čemuž chce tým dotáhnout až na přední příčky.

Sestava Sazka.INAE Rozbíječi:

  • Tomáš "jojka" Medvec
  • Oliver "oli" Šimon
  • Jan "PaloKy" Blažek
  • Daniel "Cechi" Čechmánek
  • Tobiáš "Kurrito" Procházka 

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport