Dota 2

Sazka eLEAGUE už v sobotu! Vybíráme TOP 3 nejlepší zápasy, které nás čekají během základní části

Sazka eLEAGUE už v sobotu! Vybíráme TOP 3 nejlepší zápasy, které nás čekají během základní části
6. 4. 2022
  |  

Osmička týmů, hrstka favoritů. Které zápasy v rámci Sazka eLEAGUE 2022 se vyplatí Dota 2 fanouškům sledovat? Uspějí DGG Esports v premiérové sezoně a zažijí Sazka.INAE Rozbíječi osudný vzestup?

Mezi favority Sazka eLEAGUE budou bezpochyby Young, kteří posílili o hvězdné hráče a vítěze předchozích splitů Adam "Ade" Koníček a Martin "SlaweE" Chamuty. Trochu paradoxem doby je, že právě tito dva hráči proti sobě stáli během finálového zápasu na FOR GAMES.

Nesmí se však zapomenout ani na Sazka.INAE Rozbíječe, kteří budou chtít navázat na jarní split roku 2021, kdy dokráčeli až do velkého grand finále. 

DGG vs. INAE už v prvním kole!
Hned v prvním kole a během úvodního zápasu celého splitu vyzvou DGG Esports, dřív Hippomaniacs, tým Sazka.INAE Rozbíječe. Velký souboj tradičních hráčů na domácí Dota 2 scéně okoření sobotní odpoledne v BO1 duelu.

Inaequalis přišli před sezonou o dlouhodobou stálici v podobě Erika "Tsuky" Cendelína, další zastávkou tohoto hráče jsou právě DGG Esports. Tsuky se tak postaví svým bývalým spoluhráčům a organizaci hned na úvod.

Young vs. DGG Esports
Z výběru zajímavých zápasů by neměl utéct ani ten mezi Young a právě DGG Esports, který uvidíme druhou květnovou sobotu. Young budou chtít určitě směřovat za premiérovým titulem a v první sezoně hrající DGG Esports nebudou chtít zůstat s prázdnou.

Zajímavý by měl být také o týden později naplánovaný zápas mezi Inaequalis a Young. Střet týmů, které působí v Sazka eLEAGUE téměř od začátku přijde na pořadí dne v době, kdy už půjde v rámci základní části opravdu o hodně.

Inaequalis vs. Young
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport