Dota 2

Preview 2. kolo Split 2 2021: Potvrdí Hippomaniacs skvělý rozjezd?

Preview 2. kolo Split 2 2021: Potvrdí Hippomaniacs skvělý rozjezd?
26. 8. 2021
  |  

První kolo podzimního splitu Sazka eLEAGUE Dota 2 nepřineslo větších překvapení. Opakování jarního finálního klání ovládli Hippomaniacs a se dvěma vítězstvími jsou na prvním místě tabulky. Dvojnásobná změna na soupisce jako by neexistovala. Po jedné výhře si připsaly týmy Lutea a Sazka.INAE Rozbíječi, bývalá soupiska Team Brute v podobě L2P naopak nezvládla ani jeden zápas.

Druhé kolo podzimního splitu by nám mělo přinést ještě atraktivnější zápasy. Hráči by měli být mnohem více sehraní na novém patchi, který minulý týden vyšel jen pár dní před začátkem kola. Můžeme se tak dost možná těšit na novinky v draftu i celkové taktice. Nezapomeňte se tedy v sobotu 28. srpna dívat!

14:00 | Hippomaniacs vs. eSuba (BO1)

Nabídka kurzů: sazka.cz/kurzove-sazky/esport/dota-2-sazka-eleague/
Tip autora na vítěze: Hippomaniacs
 
Ve druhém kole druhého splitu Sazka eLEAGUE Dota 2 se poprvé představí šampion podzimní části roku 2020. Tým eSuba se na jaře prezentoval velmi dobrými výkony, nakonec to však stačilo pouze na třetí místo. Hráči kolem kapitána Hajadla ale pravidelně patří k nejlepším týmům ligy a chtějí mířit ještě výš.

Tým podobně jako většina ostatních zaznamenal změny na soupisce, největší změnu představuje scream na pozici pět, který přišel z Team Young. Organizace eSuba jarní split nezačala ve skupinové části úplně nejlépe, po čtyřech zápasech měla skóre 2-2. Stejně jako na jaře je v prvním klání čekají silní Hippomaniacs. Šampioni prvního splitu 2021 si v prvním kole dokázali poradit s týmy L2P i velmi silnými Sazka.INAE Rozbíječi, eSubu tak znovu nečeká nic lehkého.
 

15:15 | MINDCAT ESPORT vs. Hippomaniacs (BO1)

 
Nabídka kurzů: sazka.cz/kurzove-sazky/esport/dota-2-sazka-eleague/
Tip autora na vítěze: Hippomaniacs
 
Hippomaniacs podruhé. Pokud vše půjde podle očekávání, mohou po dvou kolech mít už gigantických 12 bodů na špici tabulky. Na jaře utrpěli ve skupině pouze jedinou porážku a upřímně řečeno, pokud se ve druhém kole nepředvede tým eSuba, nevypadá v podzimním splitu na jiný scénář. Soupeřem pro druhý zápas jim budou nováčci ligy MINDCAT ESPORTS. Tým do ligy postoupil z jarní baráže, kde porazili jarního účastníka ligy LIDOVEJ GAMING. Kapitán týmu Saymon je na české scéně známou firmou, ovšem proti Hippomaniacs bude tým MINDCAT ESPORT za masivní outsidery.

16:30 | eSuba vs. INAE Rozbíječi (B01)

 
Nabídka kurzů: sazka.cz/kurzove-sazky/esport/dota-2-sazka-eleague/
Tip autora na vítěze: INAE Rozbíječi

Tým eSuba nebude mít své premiérové kolo podzimního splitu vůbec jednoduché. Utká se totiž rovnou ve dvou vyrovnaných šlágrech kola. Po Hippomaniacs je čeká finalista jarního splitu a tedy kvůli „runner-up věštbě“ kandidát na celkové vítězství, tým Sazka.INAE Rozbíječi.

Oba týmy si prošly několika zásadními změnami na soupisce a jejich vzájemný zápas by měl nabídnout skvělou a vyrovnanou podívanou. Rozdílovým faktorem může být nálada, kterou si tým eSuba přinese ze svého prvního utkání hracího dne proti Hippomaniacs.
 

17:45 | INAE Rozbíječi vs. MINDCAT ESPORTS (BO1)

 
Nabídka kurzů: sazka.cz/kurzove-sazky/esport/dota-2-sazka-eleague/
Tip autora na vítěze: INAE Rozbíječi
 
Ať už jejich zápas proti týmu eSuba dopadne jakkoliv, utkání proti MINDCAT ESPORTS by pro Rozbíječe mělo znamenat jasné tři body. Kvalita mezi oběma týmy je propastná a vzhledem k tomu, že hráči Sazka.INAE Rozbíječi chtějí postoupit do vyřazovací části z vrchních příček tabulky, musí podobné zápasy jasně ovládnout. Hráči MINDCAT ESPORTS si ve své prvotní účasti v lize projdou skutečně ďábelskou premiérou a pokud se nestane žádné výrazné překvapení, budou na první body muset ještě čekat.
 
Nabídka kurzů je vedena k 26. srpnu 2021 11:00. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Všechny zápasy druhého hracího dne je možné od sobotního poledne sledovat na
twitch.tv/eleaguecz:




Author photo
Martin Kopecký Vystudovaný žurnalista a nadšený hráč, co miluje CSko a Dotu a o esport se zajímá už více než 10 let.