Dota 2

GRANDFINÁLE: Hippomaniacs vítězí 3:2

GRANDFINÁLE: Hippomaniacs vítězí 3:2
13. 6. 2021
  |  

Na vítěze jarního splitu Dota 2 Sazka eLEAGUE čeká 50 000 korun! Který z posledních 4 týmů pro ně dokráčí? Sleduj živě průběh finálového dne, kde budou eSuba, Hippomaniacs a Young bojovat o pozici vyzyvatele INAE v grandfinále.

Živé vysílání:

Přímý přenos play-off je možné sledovat na sociálních sítích, včetně Sazka Esport nebo twitch kanále eLEAGUEcz.



Nedělní program Sazka eLEAGUE Dota 2:

Semifinále LB: Young vs. Hippomaniacs (BO3)

Výsledek - 0 : 2
Young si vybrali trochu smůly už v draftech série proti favorizovaným Hippomaniacs, kteří si po první 28 minutové hře připsali vedení 1:0 a následně v nejrychlejší hře splitu ukončili celou sérii.

Finále LB: eSuba vs. Hippomaniacs (BO3)

Výsledek - 0 : 2
Hippomaniacs rozjeli v Lower Bracketu fantastickou jízdu, kterou odnesli i hráči eSuby. Obhájci titulu z podzimního splitu Sazka eLEAGUE

Grandfinále: INAE Rozbíječi vs. Hippomaniacs (BO5)

Výsledek - 2 : 3
Skvělou Dotu předvedli Rozbíječi s Hippomaniacs hned na úvod finálové série. Dlouhou dobu to vypadalo, že to budou Hippos, kteří potvrdí roli favorita. Opak byl však pravdou a po velmi dlouhé a napínavé hře se nakonec z vítězství radovali hráči týmu INAE.Rozbíječi. Další hry nabízely podobný scénář a oba týmy krok za krokem kráčely až do rozhodující 5. hry. V té Rozbíječům definitivně došla šťáva a zkušení Hippos si ze sérií dokázali poradit. Vítězství z jarní části Sazka eLEAGUE tak míří do tábora Hippomaniacs.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.