Dota 2

Souhrn: Brute a Lutea končí na 5. místě. Inae porazili eSubu a jdou do grandfinále

Souhrn: Brute a Lutea končí na 5. místě. Inae porazili eSubu a jdou do grandfinále
12. 6. 2021
  |  

Je to tady! Play-off jarní části Sazka eLEAGUE Dota 2 se rozbíhá. Kdo si první den zajistí nejlepší výchozí pozici před nedělí? Poznáme také první 2 eliminované týmy.

V sobotu 12. června odstartuje play-off jarního splitu Sazka eLEAGUE 2021. V úvodních zápasech horní části pavouky se utkají 4 nejlepší celky po základní části. Posléze je doplní také 2 týmy ve spodním pavouku.


Živé vysílání:

Přímý přenos play-off je možné sledovat na sociálních sítích, včetně Sazka Esport nebo twitch kanále eLEAGUEcz.




Program na sobotu 12. června (BO3 zápasy)

10:00 | Hippomaniacs vs. Inaequalis Rozbíječi

Výsledek - 0 : 2
Velký šok na úvod celého play-off! Sazka.INAE Rozbíječi působili v celé sérii s favorizovanými Hippomaniacs jako stabilnější a odhodlanější tým. Sedl pick a i následné rozhodování, které dopomohlo INAE k postupu do TOP3.

12:30 | Young vs. eSuba

Výsledek - 1 : 2
Napínavou sérii pro fanoušky si připravili hráči eSuba a Young. Oba celky měly lepší i horší chvíle v samotné hře a po první hře, respektive také části druhé, to vypadalo, že Young budou mířit do TOP. eSuba pak začala přebírat iniciativu a dokázala nakonec zvítězit ve 2. hře a posléze poměrně jasně i ve 3.

15:00 | Lutea vs. Young

Výsledek - O : 2

Prvním vyřazeným celkem z play-off Sazka eLEAGUE se stal tým Lutea, který padl s Young po dvou jasných výsledcích 0:2 a celkově tak po bronzu v minulém splitu obsadí 5. - 6. místo.

17:30 | Team Brute vs. Hippomaniacs

Výsledek - 0 : 2


20:00 | INAE vs. eSuba

Výsledek - 2 : 1


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport