Dota 2

Preview Sazka eLEAGUE Dota 2: V baráži uspějí týmy z ligy, v upper bracketu play-off favorité

Preview Sazka eLEAGUE Dota 2: V baráži uspějí týmy z ligy, v upper bracketu play-off favorité
11. 6. 2021
  |  

Úvodní barážové zápasy se odehrály mimo stream a známe vítěze, dnes se rozhodne o tom, kdo půjde do 2. splitu. Zároveň zítra začíná play-off.

PÁTEK 11. ČERVNA - Baráž:

15:00 | GO Game Dogs vs. LIDOVEJ Gaming 

Kurzy: Vítěz FT 2,40 - 1,54

V zápase vítězů se utkají GO Game Dogs, kteří si poradili s FADEE Gaming (ex B eturB) 2:1 a také populární tým v komunitě, o jehož příslušnost v nejvyšší soutěži fanoušci rozhodně přijít nechtějí, LIDOVEJ Gaming, který na úvod zdolal 2:1 Mindcat esports.

Také v tomto zápase se nabízí očekávat vítězství Johnyho celku, který oproti od GG Dogs v základní části uhrál velmi solidní a překvapivé výsledky.

17:30 | FADEE Gaming vs. Mindcat esports

Ve druhém zápase pátečního programu si to rozdají poražení z úvodních duelů, tedy FADEEE a MIndcat. Vítěz postupuje do decider zápasu, pro poraženého baráž naopak končí. Tudíž je jasné, že se nám v dalším splitu rozhodně nevystřídají 2 týmy, ale nejvýše jeden.

20:00 | DECIDER ZÁPAS

Poražený duelu GG Dogs - LIDOVEJ Gaming a vítěz druhého dnešního zápasu si to od 20:00 rozdají o přímý postup do nejvyšší Dota 2 soutěže v tuzemsku.

Všechny zápasy vám budeme pokrývat v rámci příspěvků a článků na Sazka Esport. Možné je také je sledovat na twitch.tv/eleaguecz.

SOBOTA 12. ČERVNA:

10:00 | Hippomaniacs vs. Inaequalis Rozbíječi

Kurzy: Vítěz FT 1,33 - 3,05

Bitva Davida a Goliáše by měla mít jasný vývoj pro favorita. Padnout v této fázi double-elimination play-off do spodního bracketu v podání Hippomaniacs by bylo něco extrémně nečekaného. Sazka.INAE Rozbíječi však již několikrát ukázali, že jejich forma má rostoucí tendenci a umí se popasovat i v souboji s favority.

12:30 | eSuba vs. Young

Kurzy: Vítěz FT 1,80 - 1,95

Dle kurzů SazkaBETu i předpokladů velmi vyrovnaný souboj eSuby a Young. Hráč prvního zmíněného celku Ade často na rozhovorech zopakoval, že základní část chtěli nějak projít a pak se rozhoduje až v play-off. Obhájce prvenství ale narazí na nepříjemné Young, kteří se ukazovali celou základní část ve skvělém světle. Očekáváme tedy velmi vyrovnanou sérii.

15:00 Čtvrtfinále LB 1: 

  • Lutea vs. lower seed z poražených Čtvrtfinále WB

17:30 | Čtvrtfinále LB 2: 

  • Team Brute vs. Higher seed z poražených Čtvrtfinále WB

20:00 | WB: Hippomaniacs/INAE vs. eSuba/Young

Velká bitva by nás mohla čekat také v sobotu večer, protože je dost možné, že proti sobě střetnou týmy, které se spolu potkají i 24 hodin poté v samotném grandfinále.

NEDĚLE 13. ČERVNA: 

12:30 Semifinále LB:

  • Vítěz Čtvrtfinále LB 1 vs. Vítěz Čtvrtfinále LB 2

15:00 Finále LB: 

  • Vítěz Semifinále LB vs. Poražený Semifinále W

17:30 Grand finále (BO5): 

  • Vítěz Finále LB vs. Vítěz WB
Nabídka kurzů je vedena ke 11. červnu 8:30. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ:

Kompletní program play-off, plus rozhodující kola baráže budeme vysílat živě na twitch.tv/eleaguecz a sociálních sítích Sazka Esport. Tudíž nás čeká pátek, sobota i neděle plná Dota 2!


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport