Dota 2

Preview: 4. kolo Sazka eLEAGUE Dota 2 proti sobě postaví týmy z opačných konců tabulky

Preview: 4. kolo Sazka eLEAGUE Dota 2 proti sobě postaví týmy z opačných konců tabulky
13. 5. 2021
  |  

Fanoušci tuzemské Doty 2 možná ocení, že zahrádky restaurací a hospůdek se otevírají až v pondělí, protože pokud je zajímá další průběh Sazka eLeague, budou si v sobotu 15. května muset přivstat. První zápas startuje již v 8:00.

Dosavadní pořadí Sazka eLEAGUE Dota 2 S1 2021:

  1.  Young - 9 bodů (3:1)
  2.  Hippomaniacs - 6 bodů (2:0)
  3.  Lutea - 6 bodů (2:0)
  4.  eSuba - 6 bodů (2:2)
  5.  Team Brute - 3 body (1:1)
  6.  Go Game Dogs - 3 body (1:3)
  7.  LIDOVEJ GAMING - 3 body (1:3)
  8.  Inaequalis - 0 bodů (0:2)
*týmy nemají odehraný stejný počet zápasů

08:00 | Inaequalis Rozbíječi vs. Hippomaniacs

Nabídka kurzů: Vítěz FT Inaequalis 4,65  - Hippomaniacs 1,14 
Tip autora na vítěze: Hippomaniacs

Hned brzy ráno odpálí hrací den čtvrtého kola druhý tým aktuálního pořadí, Hippomaniacs, proti naopak posledním Inaequalis Rozbíječi. Oba týmy zatím odehrály pouze dva ligové zápasy, každý z nich však s jiným výsledkem. Zatímco Hippomaniacs dokázali porazit LIDOVEJ GAMING a eSubu, Rozbíječi s těmito dvěma týmy prohráli a zůstávají prozatím bez bodu. Proti Hippomaniacs patří rovněž mezi jasné outsidery a na první body si tak nejspíš budou muset ještě počkat.

09:15 | Team Brute vs. Inaequalis Rozbíječi 

Nabídka kurzů: Vítěz FT Brute 1,62 - Inaequalis 2,15
Tip autora na vítěze: Team Brute

Parta hráčů z Inaequalis Rozbíječi si ani neodpočine a hned po bitvě s Hippo nastoupí do dalšího mače, bohužel znovu jako outsider. Team Brute má po prvních dvou odehraných zápasech tři body. Připsali si předpokládanou výhru proti GO GAME Dogs, kteří ze čtyř zápasů vyhráli jen jeden, a ztratili pouze s vedoucími Young. Do čtvrtého kola vstupují s očekáváním dalších bodů, obzvláště v tomto zápase. Naposledy se proti GO GAME Dogs mohli opřít o skvělé výkony hráčů uric0 a Sammi, který si na Axem připsal masivních 21 killů.  

10:30 | Hippomaniacs vs. Lutea 

Nabídka kurzů: Vítěz FT Hippomaniacs 1,30 - Lutea 3,25
Tip autora na vítěze: Lutea

Sehnyho skvadra z Hippomaniacs bude ve čtvrtém hracím dni pokukovat po špici tabulky. A i když jsou kurzovými favority, Lutea na papíře působí silnějším dojmem než jejich první soupeř hracího dne. Stejně jako Hippomaniacs má tým Lutea šest bodů za dva vyhrané zápasy, když si dokázal poradit s týmem Young. Byli to právě hráči z Lutea, kteří dokázali Young uštědřit jejich zatím jedinou porážku ve čtyřech zápasech. Jejich souboj proti Hippomaniacs bude zřejmě nejatraktivnějším z celého dne. Tady půjde o hodně důležité body na špičce tabulky. Lutea už si z pozice outsidera dokázala poradit s týmem Young a mohla by favority překvapit i nyní.

11:45 | Lutea vs. Team Brute

Nabídka kurzů: Vítěz FT Lutea 1,57 - Brute 2,25
Tip autora na vítěze: Team Brute

Posledním kláním čtvrtého kola bude souboj mezi Brute a Luteou. Oba dva týmy jsou na tom zatím více než dobře, oba dva navíc budou doufat v bodový zisk z předchozích zápasů herního dne. Lutea do zápasu půjde rozehraná, ale zároveň velmi pravděpodobně unavená z velmi náročného souboje proti Hippomaniacs, ve kterém půjde o vedení v tabulce. Toho by mohli využít hráči z Brute, kteří by si papírově měli snadno poradit se svým prvním soupeřem a být tak v psychické pohodě. Rozhodně se jedná o další velké lákadlo čtvrtého herního dne Sazka eLeague Dota 2!

Nabídka kurzů je vedena ke 13. květnu 2021 13:15.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+


Všechny zápasy druhého hracího dne je možné od sobotního poledne sledovat na twitch.tv/eleaguecz:


Author photo
Martin Kopecký Vystudovaný žurnalista a nadšený hráč, co miluje CSko a Dotu a o esport se zajímá už více než 10 let.