Dota 2

Druhé kolo podzimního splitu Sazka eLEAGUE ovládl tým eSuba

Druhé kolo podzimního splitu Sazka eLEAGUE ovládl tým eSuba
29. 8. 2021
  |  

Tým eSuba se ve druhém splitu letošního roku ukázal poprvé. Šampioni podzimního splitu 2020 se museli postavit hned dvěma silným týmům: Hippomaniacs a Sazka.INAE Rozbíječi. Pro eSubu však podobný rozjezd evidentně neznamená žádný problém.

Celek eSuba si celkově dvě výhry a posunul se tak na druhou příčku průběžného pořadí. Proti Hippomaniacs se navíc museli obejít bez svého kapitána Hajadla, náhradník BOOM však odvedl skvělou práci.

Po úvodním vítězství nad obhájci jarního splitu a prvním týmem dosavadní tabulky si hráči týmu eSuba nemohli vydechnout. Čekal je totiž finalista jarního splitu, tým Sazka.INAE Rozbíječi, který hraje ve výborné formě. Hráče však výhra nad Hippomaniacs evidentně nakopla a dokázali ovládnout i druhý zápas druhého hracího dne. Tým eSuba tak neopakuje rozpačitý start ve skupině jako v jarním splitu a okamžitě se profiluje jako jeden z hlavních favoritů na celkové vítězství.    
Na prvním místě tabulky zůstávají Hippomaniacs, kteří si sice připisují první prohru, ale po vítězství nad MINDCAT ESPORT jsou s devíti body prozatím osamocení na vrcholu skupinové fáze.
Tabulka Sazka eLEAGUE S2 2021 Dota 2 | Zdroj: sazkaeleague.cz
Tým MINDCAT ESPORT se jako nováček ligy musel střetnout proti stejné dvojici týmů, jako v předchozím případě eSuba. V obou případech však platil za jasného outsidera a výsledky zápasů to potvrdily. Týmy Hippomaniacs i Sazka.INAE Rozbíječi neměly s benjamínkem Sazka eLEAGUE sebemenší problém. MINDCAT ESPORT si na své první body ve druhém splitu Sazka eLEAGUE Dota 2 2021 musí ještě počkat.

Výsledky 2. hracího dne Sazka eLEAGUE:

  • Hippomaniacs 0-1 eSuba
  • MINDCAT ESPORT 0-1 Hippomaniacs
  • eSuba 1-0 Sazka.INAE Rozbíječi
  • Sazka.INAE Rozbíječi 1-0 MINDCAT ESPORT

Záznam 2. hracího dne Sazka eLEAGUE:




Author photo
Martin Kopecký Vystudovaný žurnalista a nadšený hráč, co miluje CSko a Dotu a o esport se zajímá už více než 10 let.