Dota 2

LIDOVEJ GAMING otočil oba zápasy 2. kola, Young a NR mají po výhře

LIDOVEJ GAMING otočil oba zápasy 2. kola, Young a NR mají po výhře
16. 4. 2022
  |  

Sledujte živě průběh 2. kola Dota 2 Sazka eLEAGUE Split 1 2022. Druhá čtveřice týmů jde do hry. Podaří se uspět favorizovaným Young?

Do jarního splitu Sazka eLEAGUE Dota 2 vstupují v dnešních zápasech týmy Young, NecroRaisers, L2P a populární LIDOVEJ Gaming. Jak se jim bude ve vzájemných duelech daři? Přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále eLEAGUEcz.


Young vs. LIDOVEJ GAMING

Výsledek: 0:1

Zápletka hned na úvod! Tým Young kontrolovat early game a vývoj utkání s týmem LIDOVEJ GAMING. Po 30. minutě se však začala celá situace komplikovat, Slawee byl přefarmen hráčem HiddenOne a LIDOVEJ GAMING postupně otáčel vývoj. Ke klíčovým fightům došlo následně po pár minutách a bylo hotov, favorit padl.

L2P vs. Young

Výsledek: 0:1

Young další zaváhání nepřipustili a dokázali zvítězit nad týmem L2P. Slovenský hráč SlaweE si zasloužil nominaci do hlasování o MVP cenu.

LIDOVEJ Gaming vs. NecroRaisers

Výsledek: 1:0

Další neuvěřitelná otočka od hráčů týmu LIDOVEJ GAMING. Hráči populární organizace prohrávali v early game s NecroRaisers velkým rozdílem, přesto zápas dokázali urvat pro sebe v závěru, stejně jako proti Young.

NecroRaisers vs. L2P

Výsledek: 1:0

V sáhodlouhé bitvě dokázali NecroRaisers udolat L2P, kteří měli bitvu zejména v mid game velmi dobře rozjetou. 


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport