Dota 2

Coverage: 6. kolo Dota 2 dopadlo nejlépe pro eSubu, která má 2 výhry, BRUTE a LD po jedné

Coverage: 6. kolo Dota 2 dopadlo nejlépe pro eSubu, která má 2 výhry, BRUTE a LD po jedné
29. 5. 2021
  |  

Odstartovalo 6. kolo Sazka eLEAGUE CS:GO Dota 2, které může nasměrovat týmy do play-off! Komu se povede uspět? Během sobotního odpoledne se představí eSuba, Lutea, BRUTE a LIDOVEJ Gaming.

Tabulka po 6. kole základní části:


Program:

14:00 | Lutea vs. eSuba

Výsledek -  0 : 1

Nezastavitelní Digi a Cechi1 táhli eSubu za vítězstvím v 6. kole Sazka eLEAGUE. Pro velmi důležité vítězství nejen pro psychiku, ale i pro body do tabulky, si vítěz minulého splitu Sazka eLEAGUE došel v prvním zápase jasným způsobem. Naopak hra vůbec nesedla hráči Mawox, na kterém měla kompozice Lutea stát.

Za výhru jsme rádi. Chceme dojít skupinu už bez dramatické koncovky.
ADE
Hráč eSuba

15:15 | eSuba vs. Team BRUTE

Výsledek -  1 : 0

Sammi a jeho spoluhráči se snažili vzepřít osudu a porazit papírového favorita. Nic však nebylo platné a více než 50 minutová hra dopadla lépe pro eSubu. "Sympatický a nadějný výkon," komentovali výkon BRUTE analytici Sazka eLEAGUE po zápase.

Cechi si v průběhu zápasu odskočil na toaletu, vrátil se a začali jsme to otáčet. Mysleli jsme, že to bude easy hra od začátku.
ADE
Hráč eSuba

16:30 | LIDOVEJ Gaming vs. Lutea

Výsledek -  1 : 0

LIDOVEJ Gaming se opět postaral o překvapení dne, kdy dokázal porazit favorizovanou Luteu. MVP zápasu se po zásluze stal Jakub "Huty" Huták, který byl ústřední postavou svého týmu. 

17:45 | Team BRUTE vs. LIDOVEJ Gaming

Výsledek -  1 : 0

Lidovej Gaming si navzdory předpokladům 2. výhru během jednoho hracího dne opět nepřipíše. Tým BRUTE dokázal své soupeře zatlačit a ve výsledku je i přehrát, byť několikrát to vypadalo v závěru zápasu na závod v tom, kdo dokáže dříve pushnout soupeřovu bázi. 

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport