Dota 2

Coverage: Inaequalis berou 4. místo po základní části, Hippomanias první

Coverage: Inaequalis berou 4. místo po základní části, Hippomanias první
5. 6. 2021
  |  

Poslední 4 zápasy základní části jsou před námi a stále není jasné, které celky postoupí v play-off do Upper nebo Lower Bracketu a na koho čeká baráž. První duel startuje po 14. hodině.

Šance jednotlivých týmů jsme rozebírali ve čtvrtečním preview.

Tabulka po základní části Sazka eLEAGUE:

Skončila základní část Sazka eLEAGUE Dota 2. V horní části play-off na sebe narazí Hippomaniacs s Inaequalis, Young vyzvou eSubu, ve spodní části budou čekat Lutea a BRUTE. Na LIDOVEJ Gaming a GG Dogs čeká baráž.


14:00 | Young  vs LIDOVEJ GAMING

Výsledek - 1 : 0

"Team Young působil nejsebevědoměji, jak jsem je kdy viděl,"
komentoval výsledek výsledek zápasů PoKo. Dominantní výkon Young rozhodl jednu z největších otázek 7. hracího dne. LIDOVEJ Gaming míří do baráže, naopak Young buduje formu před play-off, kde bude horkým kandidátem na TOP3.

15:15 | eSuba vs. GO GAME Dogs 

Výsledek - 1 : 0

Ani eSuba už nechtěla dopustit další překvapení. Od začátku kontrolovaný výkon ze strany eSuby nedokázali GO GAME Dogs ve svém posledním vystoupení základní části nijak hrozit. Ade si tak se svými spoluhráči došel pro vítězství a nyní jejich pozornost směřuje na play-off. Naopak GG Dogs začínají v pátek bojovat v baráži.

Už jsme si nechtěli dělat další osudu. Příprava nebude na bootcampu, ale chceme být připraveni.
Ade
Hráč eSuba

16:30 | Hippomaniacs vs. Team Brute

Výsledek - 1 : 0

Dotřetice bezchybný výkon. Tentokrát se Hippomaniacs s BRUTE moc netrápili a od začátku táhli za delší konec provazu. BRUTE už bez ohledu na výsledek měli play-off zajištěno a tudíž nebyli pod tlakem z výsledku.

Úplně to nebyla náročná hra. Hráli jsme naši Dotu a vyšlo to dobře. Věřím, že v play-off potkáme eSubu a vrátíme jim minulý split, ale letos je Sazka eLEAGUE dost vyrovnaná, tak uvidíme.
Tipek
Hráč Hippomaniacs

17:45 | Inaequalis Rozbíječi vs. Lutea

Výsledek - 1 : 0

V závěrečném zápase základní části šlo o hodně. Inae a Lutea si to v přímém souboji rozdali o postup do Upper Bracketu v play-off. Po vyrovnané úvodní čtvrthodině se chytli tempa hráči Inaequalis, kteří dokázali diktovat závěrečné tempo zápasu, byť se týmu Lutea povedlo před svojí fontánou otočit několik fightů, na vítězství to nestačilo.
 
Chvála Bohu jsme v upper bracketu play-off po našem začátku skupiny.
Slawee
Hráč Inaequalis
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport