Dota 2

Coverage: Hippomaniacs mají první 2 výhry, eSuba a LG po jedné, INAE bez bodu

Coverage: Hippomaniacs mají první 2 výhry, eSuba a LG po jedné, INAE bez bodu
16. 4. 2021
  |  

Rok 2020 v Sazka eLEAGUE otevře opět Dota 2. Od 14:00 budou moci fanoušci sledovat 4 zápasy prvního kola, ve kterých se utkají vítěz minulého splitu eSuba, stříbrní Hippomaniacs, Inaequalis a LIDOVEJ GAMING.

Úvodní zápas 1. kola nabídne reprízu finále, byť tentokrát nepůjde o BO5 sérii, ale pouze BO1, diváci by se měli dočkat solidního začátku celé ligy. Posléze do osudí naskočí také Inaequalis Rozbíječi a LIDOVEJ GAMING.

Více o možných scénářích prvního kola jsme popisovali před pár dny v preview. Zároveň jsme rozebrali formu Inaequalis, kteří před nedávnem ovládli M-CAT Cup a naladili se vítězně před Sazka eLEAGUE.

Coverage:

14:00 | Hippomaniacs vs. eSuba

Výsledek - 1:0
eSuba se do úvodního zápasu vrhla nakonec bez Hajadla. Nastupuje náhradník Ňaňan-gi. Týmy za sebou mají pick a ban fázi a jde se do hry. First blood jde do tábora Hippomaniacs.

Po 57 minutách je hotovo, vyrovnanou bitvu zvládli Hippomaniacs, pro které situace nevypadala vůbec dobře, kdy umřel hráč CURRY v posledních chvílích, nicméně buy-back pomohl eSubu porazit.

 

15:15 | eSuba vs. Inaequalis Rozbíječi

Výsledek - 1:0
Snaha spravit si chuť po úvodní prohře. Jiný cíl eSuba proti INAE neměla. Divákům oba týmy nabídli opět velmi vyrovnanou partii, která se přelévala ze strany na stranu. Chyby jsme viděli jak u vítězů minulého splitu (eSuba), tak u Inaequalis. Nakonec poslední chybu udělali právě INAE, ti nedokázali zvrátit poslední fight, který je stál hru.


16:30 | Hippomaniacs vs. LIDOVEJ GAMING

Výsledek - 1:0
Těžšího soupeře komunitní tým LIDOVEJ GAMING asi dostat nemohl. Favorit celého splitu si po vítězství nad eSubou smlsnul i na zmíněném týmu LG. Tým okolo Johnyho nedokázal nic vymyslet, a byť sám kapitán přiznával v rozhovoru, že se snažili přehrát soupeř už v draftu, nevyšlo to dle představ.

17:45 | Inaequalis Rozbíječi vs. LIDOVEJ GAMING

Výsledek - 1:0
LIDOVEJ GAMING opět dokázal, že na Inaequalis hrát zkrátka umí. Byť JohnyEbola se svojí družinou měl na mále, nakonec ve více než hodinové bitvě svého soupeře dokázal porazit.



Zajímavé momenty / sestřihy z her:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.