Dota 2

Coverage: Ve 2. kole se dvakrát radovala Lutea, jednou BRUTE s Young a GG Dogs odcházejí bez bodu

Coverage: Ve 2. kole se dvakrát radovala Lutea, jednou BRUTE s Young a GG Dogs odcházejí bez bodu
24. 4. 2021
  |  

Coverage druhého hracího dne prvního splitu Sazka eLEAGUE 2021 ve hře Dota 2. Kdo z celků Lutea, Young, BRUTE, Go Game Dogs si povede dnes nejlépe?

Minulý týden zářili Hippomaniacs, kteří si připsali plný počet bodů. eSuba ztratila právě s Hippos a společně s Lidovým Gamingem brala po jedné výhře a jedné porážce. Nejhůře se skórem 0:2 dopadli Inaequalis.

Jak bylo zmíněno, dnes se přidává další čtveřice nesmírně vyrovnaných celků, od kterých se slibují 4 zajímavé BO1 zápasy.

Výsledky:




14:00 | Young vs. Lutea

Výsledek - 0:1
Velké a rychlé překvapení na úvod hracího dne. Týmu Lutea se povedlo již od draftu diktovat tempo hry a velmi proaktivním přístupem byl tento tým odměněn ještě do 30. minuty, kdy se zápas definitivně rozhodl.

Jak z linek, tak v midgame nám hra dobře vyšla.
YellowPanda
Hráč Lutea po zápase

15:15 | BRUTE vs. Young

Výsledek - 0:1
Team Young musel porážku velmi rychle vypustit z mysli, jen pár minut po úvodní porážce nastupoval proti nové sestavě BRUTE. Dannymon na analyst desku poznamenával, že BRUTE bude chybět damage v samotné hře.

Jeho slova se potvrzovala a především díky dobré práci na linkách Team Young budoval náskok, který přetavil v celkové vítězství a napravuje svoji reputaci po úvodní porážce.

Nezvládáme tak dobře nátlak na turnajích, což musíme zlepšit. Jsme ale rádi, že jsme vyhráli po nepovedené první hře.
scream
Hráč Young po zápase

16:30 | GO GAME Dogs vs. Lutea

Výsledek - 0:1
Tým Lutea zůstává bez ztráty body! Celek pod vedením YellowPandy si poradil i s GO GAME Dogs a po sobotních zápasech je 100%.

Jsme skromnější, na Hippomaniacs to má ještě daleko, byť máme stejně bodů.
YellowPanda
Hráč Lutea po zápase

17:45 | GO GAME Dogs vs. BRUTE

Výsledek - 0:1
V poslední hře druhého hracího dne BRUTE potvrdili roli favorita. Nadstandartní výkon Sammiho přinesl první body do tábora zmíněného celku. Naopak GO GAME Dogs odcházejí z úvodních 2 zápasů bez bodu.

Tabulka po 2. kole:



Zajímavé momenty / sestřihy z her:

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.