Dota 2

Coverage: 4. kolo Sazka eLEAGUE přineslo dominanci Hippos, 2 prohry BRUTE i první vítězství pro INAE

Coverage: 4. kolo Sazka eLEAGUE přineslo dominanci Hippos, 2 prohry BRUTE i první vítězství pro INAE
15. 5. 2021
  |  

INAE, Lutea, Hippomanaics a BRUTE! To jsou tým, které je možné sledovat během sobotního dopoledne v rámci Sazka eLEAGUE 2021 v Dota 2. Uspějí favorité a co 4. kolo napoví do celkového bodování?

Na budíku svítí 8:00 a pouštíme se do úvodního zápasu netradičního kola Sazka eLEAGUE v Dota 2, které se výjimečně hraje v dopoledních hodinách.

8:00 | INAE Rozbíječi - Hippomaniacs

Výsledek -  0:1

Více dramatický zápas než se čekalo. Inaequalis velkého favorita dlouhou dobu trápili, ale nakonec padli. Hippomaniacs tak potvrzují svoji pozici lídra Sazka eLEAGUE. Naopak Rozbíječi se pokusí uspět v klíčovém duelu proti BRUTE.

9:15 | BRUTE vs. INAE Rozbíječi

Výsledek -  0:1

PickJuggernaut jako alfa omega 2. zápasu!  INAE využívali všech chyb, které BRUTE udělali a do 30. minuty bylo hotovo. Fazuliak dokázal načasovat skvělý výkon, který stačil. Nesmírně důležitá, první, výhra pro INAE. 

10:30 | Hippomaniacs vs. Lutea

Výsledek -  1:0

Hippomaniacs procházejí základní částí Sazka eLEAGUE jako nůž máslem, což potvrdil i další zápas. Tentokrát sílu favorita na celkové vítězství pocítila Lutea. 

11:45 | Lutea vs. BRUTE

Výsledek -  1:0

Lutea vstoupila do zápasu velmi dobře už díky draftu. BRUTE ale zareagovali bravůrně a rotací se vrátili do zápasu. Sammi však tentokrát nedokázal svůj tým dotáhnout k vítězství, byť opět předváděl svoji extratřídu. BRUTE budou mít v závěru ligy co dělat. Lutea si naopak pojistila velmi dobrou pozici v tabulce před play-off.

Přímý přenos:


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport