Dota 2

Z baráže se do Dota 2 Sazka eLEAGUE vracejí Go Game Dogs a nově postupují MINDCAT

Z baráže se do Dota 2 Sazka eLEAGUE vracejí Go Game Dogs a nově postupují MINDCAT
11. 6. 2021
  |  

Týmy Lidovej Gaming, MINDCAT, FADEE Gaming a GO GAME Dogs se snaží vybojovat pozice ve druhém splitu Sazka eLEAGUE 2021. Baráž se rozběhla do poslední finální fáze, kterou přinášíme živě.


Program:

15:00 | GO Game Dogs vs. LIDOVEJ Gaming 

Výsledek - 2 : 0
Přímý boj o postup mezi dvěma týmy, které zažily letošní split nejvyšší domácí ligy v Dota 2 byl úvodním zápasem streamované pasáže Dota 2. Dvě dlouhé hry určily prvního postupujícího do dalšího splitu. Po první hře byli ve vedení hráči Go Game Dogs a ve druhé hře to vypadalo všelijak. Závod nahoru dolů nakonec poznal vítěze po dlouhých 66 minutách. Vítězem se stal celek GG Dogs, který se v lize udržel. LIDOVEJ Gaming bude hrát večer decider.

17:30 | FADEE Gaming vs. Mindcat esports

Výsledek - 0 : 2
Mindcast Esports si v souboji s FADEE Gaming zkušeně pohlídali oba zápasy a svému soupeři nedali v klíčovém Elimination zápase šanci. Vykřesali si tak naději hrát s týmem Lidovej Gaming v poslední BO3 o postup mezi elitu.

20:00 | DECIDER ZÁPAS - LIDOVEJ GAMING vs. Mindcat esports

Výsledek - 0 : 2*
V rozhodujícím nočním zápase si Mindcast esports dokázali poradit s LG 2:0, čímž si zajistili postup do Sazka eLEAGUE. Jejich soupeř naopak po roce vypadává.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.