League of Legends

Summer LoL Cup od eLEAGUE je tady! V prizepoolu nabídne 185 000 korun

Summer LoL Cup od eLEAGUE je tady! V prizepoolu nabídne 185 000 korun
3. 6. 2022
  |  

League of Legends turnaj o 185 000 korun je tady! Summer LoL Cup nabízí šanci všem domácím týmům a hráčům ukázat se a prorazit k zajímavému triumfu a odměně.

Turnaj ve hře League of Legends od eLEAGUE bude rozdělen do několika částí tak, aby se postupně z open kvalifikací až k samotnému play-off vykrystalizovaly ty nejlepší celky. Vítěz si následně odnese rovných 100 000 korun.

Nejprve všechny týmy dostanou šanci zahrát si open kvalifikace, ze kterých vypadnou první postupující. Z každé postoupí čtyři celky. Kvalifikace se odehrají pomocí single-elimination play-off ve formátu BO1. 
Následně 16 nejlepších, tedy čtyři z každé kvalifikace, postoupí do uzavřené kvalifikace, respektive skupinové fáze. TOP 16 se rozdělí rovnoměrně do 4 skupin, které se odehrají formou GSL. Nejlepší dva celky z každé míří do play-off.

Vyřazovací část pro 8 nejlepších domácích celků by měla vyvrcholit od 24. do 26. června 2022. Play-off se bude hrát ve formátu single-elimination bracket BO5. O zápasy nepřijdete ani na streamu eLEAGUEcz.

Přehled otevřených kvalifikací Summer Cup:

Grafika Summer Cup League of Legends | Zdroj: eleague.cz
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport