League of Legends

Favoriti postoupili, ve finále League Summer Cupu se utkají Entropiq a Dynamo Eclot

Favoriti postoupili, ve finále League Summer Cupu se utkají Entropiq a Dynamo Eclot
30. 6. 2022
  |  

Aktuálně nejlepší české týmy? Entropiq a Dynamo Eclot potvrdili roli favoritů a postoupili do finále League Summer Cupu, kde se utkají o 100 tisíc korun.

Prvni část play-off je za námi. League Summer Cup nepřinesl co se týče výsledků příliš překvapení, do semifinále i následného finale si postup zajistily aktuálně nejlepší dva české týmy – Entropiq a Dynamo Eclot.

První jmenovaný roster se však natrápil více, než možná očekával. eSuba předvedla oproti Prague Champs mnohem lepší sérii a dokázali Entropiq natáhnout až na pět zápasů, což se v letošním roce ještě nestalo. Ve třetí hře předvedla eSuba skvělý výkon, ve čtvrté zase velkou vůli a otočku z několika tisícového deficitu.

Pátý rozhodující zápas ale parta kolem Denyka i po dvou porážkách zvládla a zajistila si tak podle očekávání postup do finále, kde zabojují o celkovou výhru 100 tisíc korun. Mohou si také připsat další domáci trofej po nedávno vyhraném Prague Champs.

Soupeřem jim budou Dynamo Eclot, kteří tak budou mít možnost na repárat prohrané série z O2 Universum. Mladá sestava v semifinále předvedla dominantní výkony a SINNERS smetli 3:0, pardubická organizace tak opět potvrdila svou rostoucí formu.

Ve velké pohodě hrají všichni hráči týmu, ať už je to nová posila na top Bobista nebo stále lepšící se Jackisek. Teprve 17letý midlaner několikrát zvládl solo killnout svého zkušenějšího soka na lince Ordna, pokud mu tato výkonnost vydrží, jistě brzy zaujme týmy z některých Evropských regionálních lig. Porazit ve finále Entropiq by to zajisté stvrdilo.

O šampionovi letní edice Summer Cup se rozhodně 5. července od 19:00, předtím odehrají duel ještě eSuba a SINNERS, kteří si to rozdají o třetí místo.

Prizepool

  • 1. místo - 100 000 Kč - Entropiq/Dynamo Eclot 
  • 2. místo - 50 000 Kč - Entropiq/Dynamo Eclot
  • 3. místo - 25 000 Kč - SINNERS/eSuba 
  • 4. místo - 15 000 Kč - SINNERS/eSuba
  • 5. místo - Inside Games - 10 000 Kč
  • 6. místo - Cryptova - 10 000 Kč
  • 7. místo - Brute - 10 000 Kč
  • 8. místo - ESTUBA - 10 000 Kč
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.