CS:GO

T9Laky vyhrává FIFA eCUP! Ve finále si poradil s Mariosem

T9Laky vyhrává FIFA eCUP! Ve finále si poradil s Mariosem
3. 12. 2022
  |  

Zástupce FC Viktoria Plzeň T9Laky se stává vítězem FIFA eCUP. Ve finále porazil reprezentanta Entropiqu Mariosa 3:1. V duelu o třetí místo zvítězil Adulackk nad Matejsem 8:2.

FIFA eCUP powered by Hyundai zná svého vítěze! Stává se jím reprezentant FC Viktoria Plzeň - Lukáš "T9Laky" Pour, který dokázal v Hyundai showroomu na pražských Stodůlkách předčít své soupeře a připsat si další letošní titul.

T9Laky neměl cestu za vítězstvím jednoduchou. Ve skupině skončil až druhý za Totikem a pouze o skóre před třetím Emericksonem. Ve čtvrtfinále přetlačil poměrem 4:3 zástupce Sparty Serona, který ve skupině D nastřílel neuvěřitelných 32 branek. V semifinále dokázal až díky skvělé koncovce přetlačit Adulackka a ve finále porazil Mariosa 3:1 především díky precizní obraně. 

Lukáš Pour si tak připisuje další turnajový triumf a odnáší si finanční bonus 40 000 Kč. Marioso si připisuje na své konto stříbrnou medaili a 15 000 Kč. Bronz a 5 000 Kč bere zástupce pražské Slavie Adulackk, který v zápase o 3. místo porazil Matejse 8:2.

Medailové umístění FIFA eCUP
  1. T9Laky | FC Viktoria Plzeň
  2. MarioOoso99 | Entropiq
  3. Adulackk | SK Slavia Praha

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.