CS:GO

BRUTE se loučí s celou CS:GO sestavou

BRUTE se loučí s celou CS:GO sestavou
20. 1. 2021
  |  

Bohužel také management BRUTE, podobně jako v eEriness sahá ke změně největší a rozpouští celou sestavu.

Další oznámení od jednoho z domácích týmů znamená opět rozpuštění CS:GO sestavy před novou sezónou. Tentokrát se největší změna, která ústí v rozpad kompletní sestavy, nevyhnula organizaci BRUTE, která po několika pokus o stabilní letošní sestavu mění svoji strategii v nabírání hráčů.

Po eEriness jde o další z týmů Sazka eLEAGUE, který svoji soupisku nedokáže udržet do dalšího roku a po několika změnách v sestavě v průběhu, přichází finální slovo o rozpuštění celého týmu, který se naposledy předvedl fanouškům v rámci Polish Esport Cupu, kde se dokázal dostat do semifinále.

„Rozhodli jsme se, že nebudeme pokračovat do příští sezóny se stávajícím CS:GO týmem. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, kteří měli vůli a chuť se posouvat, trénovat a reprezentovat barvy BRUTE. I když to není lehká změna, v příštím roce chceme, aby hráči pravidelně docházeli na tréninky a další rozvojové aktivity do našeho gaming house. To bohužel není dlouhodobě možné pro hráče, kteří bydlí na druhé straně republiky a mají tam své školní, pracovní nebo rodinné závazky. Dali jsme si za cíl vybudovat silný tým, kde chceme jednotlivé hráče rozvíjet po herní a taktické stránce společně s trenéry a analytiky, ale i po stránce osobní a mentální. K tomuto potřebujeme být s hráči pravidelně v kontaktu face-to-face a budovat kromě skills i týmového ducha a mentalitu,“ dodává k celé situaci CEO BRUTE Tomáš Müller.

BRUTE deklarují, že chtějí mít hráče a celý tým velkou část času na jednom místě, aby jej mohli rozvíjet nejen po herní stránce, což údajně, jak vyplývá z vyjádření CEO organizace, v této situaci nebylo možné.


Zůstává však otázkou, kam hráči zamíří pro svá nová angažmá. Karel „fredi“ Královec se na svých streamech netají tím, že má chuť po hraní na fulltime a snaží se každý měsíc probojovat do FPL, Simon „KWERTZZ“ Horák je zase hráčem, na kterého si již během působení brousily zuby další české organizace, a také další jména v sestavě zřejmě nezůstanou bez týmu.

Nezbývá nyní nic jiného, než věřit, že tato cesta vedení organizace je tou správnou. Nová sezona se blíží.

Bývalá CS:GO sestava Sazka.BRUTE:

  • Ondřej „Crazyy“ Švec
  • Karel „fredi“ Královec
  • Simon „KWERTZZ“ Horák
  • Šimon „suplicK“ Skuplík
  • Martin „zur1s“ Sláma
 
  • Milan „Pepik“ Gellebra – trenér  
Author photo
Jan Novák Vizionář a hráč