CS:GO

Změny potvrzeny. ENTERPRISE posilují o mangusse a MoriiSka. M1key a Pechyn jsou na prodej

Změny potvrzeny. ENTERPRISE posilují o mangusse a MoriiSka. M1key a Pechyn jsou na prodej
16. 6. 2023
  |  

Organizace ENTEPRISE během odpoledne oficiálně potvrdily změny v CS:GO rosteru. Z něj jsou na transfer-list přemístěni hráči Pechyn a M1key. Do týmu přichází MoriiSko a manguss.

Během odpoledních hodin organizace ENTERPRISE na svých sociálních sítích potvrdila změny v CS:GO rosteru, o kterých se posledních týdnech spekulovalo a byla jen otázka času, kdy vyplynou na povrch oficiálně. 

Se sestavou se po velmi nepovedeném půlročním angažmá loučí dvojice Pechyn & M1key, která přišla z eSuby s velkými očekáváními. Sílu offline akce, která byla doménou ve druhé polovině loňského roku, ani nedokázalo česko-slovenské duo ukázat. ENTERPRISE se totiž nedokázali kvalifikovat ani na jednu z offline zastávek Tipsport Road to MČR. 

Kromě nepovedených výsledků na domácí scéně se ENTERPRISE nedařilo ani v Evropě a špatné výsledky doplňovalo vystřízlivění z velkého očekávání, čeho by se sestava vedená Michalem "leckr" Kadlíčkem mohla dokázat. Výsledek nepovedených turnajů i špatných výkonů byl jasný: nutné změny v sestavě.

Do týmu přichází dvaadvacetiletý Robert "manguss" Kasper, který si dal pauzu od aktivního hraní v lednu letošního roku, ENTERPRISE si jej však ponechali a nyní jej vytahují jako posilu pro další období své CS:GO sestavy. Dlouho bez práce nezůstal ani Josef "MoriiSko" Maurenc, který krátce po svém konci více než dvouletého angažmá v Entropiq našel nového zaměstnavatele.

Společně se stava může těšit již na závěr měsíce, kdy ji bude čekat turnaj LORGAR Cup, ve kterém se utkají s dalšími česko-slovenskými i mezinárodními týmy a budou bojovat o celkový prizepool $15,000.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Josef Maurenc

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.