CS:GO

Změna v Dynamo Eclot! (Ne)čekaně končí stinx a Majky. Vrátí se Zedc a FiDa?

Změna v Dynamo Eclot! (Ne)čekaně končí stinx a Majky. Vrátí se Zedc a FiDa?
11. 6. 2021
  |  

Rošáda na domácí scéně začala! Stinx a Majky se poroučí z Dynamo Eclot. Náhrada by mohla být známa brzy.

Lukáš "Majky" Měcháček a Matěj "stinx" Štorek končí v Dynamo Eclot. Jen pár týdnů poté, co organizace šla mezi full-time týmy na základě investic od miliardáře Petra Dědka, jak jsme informovali.



O potenciálním konci se spekulovalo už nějakou dobu. Stinx dokonce na svém Facebooku po zápas v Y-Games PRO Series proti polskému týmu CLEANTmix prohlásil: "Poslední zápas... tohoto splitu."

A rozjela se vlna spekulací, která vyvrcholila dnes. Otázka však zůstává, kdo volná místa v profesionální organizaci zaplní.
Dojde na návrat některých bývalých hráčů, kteří již Eclot v minulosti prošli? Zásadní otázkou by mělo být, zda se budou vyplácet hráči ze smluv nebo vedení sáhne po nových hráčích, kteří jsou aktuálně bez angažmá. Případně najdou nějakou cestu okolo.

Dynamo Eclot čeká boj v closed kvalifikaci o baráž Sazka eLEAGUE a právě na webu sazkaeleague.cz je dostupná už dost možná nová soupiska této organizace, kde se objevila jména FiDa a zedc. První jmenovaný dokonce měl figurovat nějakou dobu v sestavě Sampi jako trenér. Nyní se však Filip "FiDa" Dvořák očividně vrací k profesionálnímu hraní. Naopak dvacetiletý Adam "zedc" Bartko patří stále dle našich informací do oficiální soupisky Dark Tigers a jeho přestup není zfinalizován. V minulosti však dlouhou dobu za Eclot hrál a proto ani tento návrat nezní nereálně.

Na oficiální potvrzení si budeme muset ještě chvíli počkat, podle našich informací by ale mělo jít o pouhé hodiny, případně dny.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook Dynamo Eclot
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.