CS:GO

Změna v Dynamo Eclot. Lavičku začne zahřívat ZEDc, do akce jde Dytor

Změna v Dynamo Eclot. Lavičku začne zahřívat ZEDc, do akce jde Dytor
21. 2. 2022
  |  

CS:GO celek organizace Dynamo Eclot nebude minimálně chvíli působit v původním složení z posledních měsíců. Adam "ZEDc" Bartko je posazen na lavičku, tým vytahuje do akce Martina "Dytor" Handla.

Organizace Dynamo Eclot dnes na svých sociálních sítích oznámila, že dochází ke změnám v CS:GO sekci celku. Tým na čas opustí jednadvacetiletý slovenský hráč Adam "ZEDc" Bartko, který patřil ke stavebním kamenům celku v posledních měsících roku 2021.

"V návaznosti na neúspěšný vstup do sezóny se tým společně s vedením rozhodl vyzkoušet nové varianty lineupu. Na lavičku dočasně míří ZEDc, kterého pro tuto chvíli nahrazuje Dytorm," konstatovala v příspěvku organizace Dynamo Eclot.

Podle vyjádření se zdá, že se tým snaží reagovat na nešťastný začátek sezony. Dynamo Eclot totiž nezvládlo kvalifikaci do REPUBLEAGUE, když vypadlo s týmem Sampi, v Malta Vibes Knockout Series 5 a 6 se tým poroučel hned na úvod a skončil na děleném 25. - 40. místě, v ESEA Advanced pak má tým skóre 2:2.

Do hry vytahuje tým zajímavou posilu. Martin "Dytor" Handl v minulosti působil v organizacích jako Gunrunners, Sampi a také v poslední řadě v týmu DEFEATERS. Zkušenosti s úrovní evropských zápasů v turnajích jako Malta Vibes nebo ESEA Advanced však budou bezpochyby mladému hráči chybět. Talent a dravost by mohla mít ale opačný efekt.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.