League of Legends

Prague Champs: Dynamo Eclot se ve finále potkají s Entropiq

Prague Champs: Dynamo Eclot se ve finále potkají s Entropiq
18. 6. 2022
  |  

PŘÍMO Z PRAGUE CHAMPS | Nový turnaj na největší esportové stage v Česku odstartoval. Dnes se rozhodne o postupujících do finále. Turnaj sledujeme přímo na místě.

Turnaj nad rámec tradiční sezóny, souboj o 200 tisíc korun, originální pohár i vzácný host z francouzské LFL Team GO. To vše lze očekávat od nové ambiciózní akce Prague Champs, která se o víkendu 18. a 19. června uskuteční v pražském O2 Universum. 

Do finálové čtyřky se přes kvalifikace probojovala česká špička, tedy Entropiq, eSuba, SINNERS a Dynamo Eclot. Organizace spolu svedou souboje v klasickém play-off pavoukovi, vítěz krom cenné výhry také odehraje showmatch právě s Team GO a může tak poměřit síly se zástupcem z nejlepší ERL ligy.

V sobotu 18. června jsou na programu obě semifinále, v neděli pak finálový duel a také zápas s Team GO.



Turnaj sledujeme živě na místě

1. semifinále, 12:30: Dynamo Eclot - SINNERS, 3:1

1. zápas: Dynamo Eclot
Jasná hra ve prospěch Dynamo Eclot, pardubická organizace vstoupila do série velmi dobře. 

2. zápas: Dynamo Eclot
Dynamo Eclot skoro ztratili velmi dobře rozehraný zápas. SINNERS se podařilo stáhnout velký lead a i když jejich soupeři měli soulu, sebrali Barona a Eldera. Bohužel nedokázali objectivy využít a final push nestihnuli, v závěru nakonec dokázali Dynamo Eclot zápas dotáhnout a jít do vedení 2:0.

3. zápas: SINNERS
Game on! SINNERS tentokrát nezaspali early game a po celou dobu kontrolovali utkání. Předvedli nejlepší výkon série a vedení Dynamo Eclot stahují na jediný bod.

4. zápas: Dynamo Eclot
Je hotovo. Dynamo Eclot potvrdilo, že je lepším týmem v rámci série a zvládli vyhrát i třetí zápas, čímž si zajistili postup. Skvělé výkony podávala dvojice bobista a Jackisek, kteří na carry champech předváděli velké výkony. 

2. semifinále, 17:30: eSuba - Entropiq, 3:1

1. zápas: Entropiq
2. zápas: eSuba
3. zápas: Entropiq
4. zápas: Entropiq

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport