CS:GO

Zero oznámil konec kariéry!

Zero oznámil konec kariéry!
20. 3. 2023
  |  

Patrik "Zero" Žúdel, který v posledních měsících reprezentoval barvy české organizace SINNERS, oznámil konec kariéry! Účastník ELEAGUE Majoru 2017 končí s kompetitivním Counter-Strikem po deseti letech.

Hodinu po pondělním poledni přišla pro fanoušky tuzemského Counter-Striku šokující zpráva. Patrik "Zero" Žúdel oznámil na svém twitteru konec kariéry. Tato zpráva tak přichází necelý měsíc poté, co se rozhodl si vzít pauzu od hraní a zaujal místo na lavičce týmu SINNERS.

Ve své zprávě udává 24-letý slovenský hráč jako hlavní důvod ztrátu motivace k hraní na profesionální scéně, a že nemá potřebný "drive" ke zlepšování se ve hře.

Za svou desetiletou kariéru toho Zero zvládl hodně. V roce 2013 začínal v týmu Encardy a postupně přes FU.SK, nEophyte a Fraternitas se tou dobou mladičký Slovák probojoval až k angažmá v zahraničí. Tam se nejdříve na necelé dva roky usadil v týmu HellRaisers, s nímž se mu dostálo i největšího úspěchu v podobě účasti na ELEAGUE Majoru 2017 v americké Atlantě. Poté prošel celky GameAgents, Budapest Five a GamerLegion, než se dostal do jeho poslední stanice v podobě české organizace SINNERS.

Kromě účasti na Majoru dokázal Zero vyhrát hned dvakrát Mistrovství ČR (2014 nEophyte, 2022 SINNERS), Copenhagen Games 2016 (HellRaisers), či Sazka eCUP Winter 2022 (SINNERS).

Patrik hodlá využít volný čas v blízké době k sebe-vzdělávání a rozvoji v oborech, které ho baví. Za celou redakci Sazka Esport mu přejeme hodně štěstí v jeho dalších životních krocích.

Zdroj úvodní fotografie: HLTV

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.