League of Legends

Ženy ve vrcholovém League of Legends a fiasko MSI playin fáze, co padlo v pátém díle RIFTCZECH?

Ženy ve vrcholovém League of Legends a fiasko MSI playin fáze, co padlo v pátém díle RIFTCZECH?
19. 5. 2022
  |  

Čtveřice tuzemských komentátorů za sebou má perný týden ranního MSI playinu, který přinesl spoustu nedůstojných zápasů i drama s jejich nuceným opakováním. Na základě diváků se pak podívali na citlivé téma žen v profesionálním LoL a na překážky, které vnímají pro jejich vzestup a kariéru.

 

Davkouny, Mortsche, Fortanu a Kangae za sebou mají náročný ranní MSI maraton, našli ale čas a chuť společně zhodnotit události druhého největší LoL turnaje v novém dílu podcastu RIFTCZECH.

Proč byly MSI playin možná nejhorší reklamou na League of Legends, kde je chyba v nastavení momentálního systému a hry a proč museli čínští RNG nuceně opakovat svoje zápasy ve skupině? Na základě komentářů diváku byl druhým nosným bodem pohled na ženy a jejich působení na nejvyšší úrovni lolesportu. 
Toto téma nyní rezonuje i naší scénou na základě rumours Dark Tigers, kteří nejspíše budou nastupovat v Hitpoint Masters se supportkou. Jaký je pohled komentátorů na problémy, se kterými se hráčky potýkají a co by mohlo pomoct? Podívejte se na pátý díl.

I v tomto díle si můžete zasoutěžit v komentářích o pořádnou porci Riot Points! Napište nám do komentářů váš pohled na ženy v kompetetivním League of Legends, návrhy pro zlepšení situace, řešení nenávistných komentářů a lepší strukturu pro zapojení do nejvyšší úrovně. Všechny si přečteme, v následující epizodě rozebereme ty nejzajímavější a vybraná odpověď v dalším díle vyhraje 1680 RP!

Díky za sledování a podporu pořadu!

Author photo
RIFTCZECH Český podcast o domácím i světovém dění v League of Legends