FIFA

Závěrečný FIFA turnaj na domácí scéně nabídne offline podívanou o 50 000 korun

Závěrečný FIFA turnaj na domácí scéně nabídne offline podívanou o 50 000 korun
18. 5. 2023
  |  

Výzva spojená s novou vůní nese název FUT Challenge powered by STR8 GAME a odehraje se ve FIFĚ 23, čímž půjde o jeden z posledních takových turnajů v aktuální sezoně na domácí scéně. Kromě kvalifikačního cyklu se fanoušci dočkají offline finále ve Vodafone PLAYzone aréně na pražském Chodově.

Poslední ročník populárního fotbalového simulátoru od EA Sports s názvem FIFA 23 (od podzimu se hra bude jmenovat EA Sports FC) se blíží svému konci a po korunovaci vítězů na domácí scéně v turnajích jako e:LIGA, MČR FIFA powered by Hyundai nebo eCUP dojde ještě na jedno oslavování těch nejlepších.

Na portále Top Gaming se už během dalších týdnů odehrají 4 otevřené kvalifikace s názvy FUT CHALLENGE powered by STR8 GAME #1, #2, #3, #4, po kterých dojde na vyvrcholení FIFA série formou offline turnaje, kde se bude hrát o 50 000 korun. Přihlásit se může prakticky každý FIFA nadšenec na konzoli PS5.

Během závěrečného offline turnaje, který se odehraje 24. června 2023, se fanoušci ve Vodafone PLAYzone aréně na pražském Chodově dočkají propojení esportu s kulturou. Na místě kromě možnosti hraní turnaje ve VR Beat Saber, volného hraní na PC nebo setkání s influencery bude k dispozici i živá malba obrazu z akce přímo mezi zákazníky, soutěže o voňavé ceny nebo následná afterparty, které se účastní rapper Rabon Zoota nebo DJ Upliftr. 

FUT CHALLENGE powered by STR8
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.