CS:GO

Zapomeňte na Entropiq Prague! Organizace se s novou sestavou vrací k původnímu názvu

Zapomeňte na Entropiq Prague! Organizace se s novou sestavou vrací k původnímu názvu
1. 2. 2023
  |  

Organizace Entropiq se rozhodla pro velké změny v CS:GO projektech, které měla pod svojí značkou. Jednou ze zásadních změn je také návrat k původnímu označení, nyní již hlavní, CS:GO sekce.

Na tiskové konferenci a oslavě třetích naroizenin organizace Entropiq došlo hned k několika velkým událostem a redakce Sazka Esport nemohla chybět. Jednou z nich bylo představení nového generálního partnera, kterým se stala společnost Tipsport, tou druhou pak představení CS:GO sestavy pod vedením zkušeného polského trenéra s jeho legendárním krajanem

Vedle toho však dojde k další, poměrně zásadní změně. Nově se CS:GO sekce již nebude jmenovat Entropiq Prague, ale pouze Entropiq. Stane se tak po roce a půl, kdy byla takto označována, aby zahraniční sekce, která přišla v květnu 2021, mohla nést pouze označení Entropiq.

Redakci Sazka Esport tuto informaci potvrdil i šéf gamingového oddělení Pavel Klaban, se kterým pro vás, čtenáře našeho webu, připravujeme rozsáhlý rozhovor. Nehledě na název, který plní spíše kosmetickou roli, se Entropiq netají zajímavými ambicemi, ale zároveň si také uvědomují.

Zdroj úvodní fotografie: Jan Hrušovský

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.