League of Legends

Europe Saviors jsou posledním týmem bez výhry, Sigma poprvé bodovala

Europe Saviors jsou posledním týmem bez výhry, Sigma poprvé bodovala
30. 1. 2024
  |  

Nejvyšší česká League of Legends soutěž Mastercard Hitpoint Masters ve třetím kole nabídla první porážky či první výhry organizací, které k těmto výsledkům doposud ještě nedoputovaly, zároveň po ní zbyl už pouze jediný neporažený a jediný zcela neúspěšný tým.

Na úvod programu se musela eSuba proti Dynamu vyrovnat s náhradou v sestavě, z technických důvodů nemohl nastoupit marksman Dany. Nahradil ho midlaner Koubee, který na botu zahrál výborného Corkiho. Díky skvělému výkonu celé pětice tak Modrá krev DNE hladce přejela.

Bez vítězství zůstává španělská organizace Europe Saviors Club. Proti GLORE dlouho polští hráči s Edbykem vedli, vaz jim ale zlomil skvělý Envy Carry na Azirovi. Přes svého midaře tak GLORE vybojovali druhou výhru v sezóně.

Mastercard Hitpoint Masters | Zdroj: Leaguepedia

O neporazitelnost přišli BRUTE. Po skvělém začátku sezóny nenašli recept na dalšího skvělého Azira, tentokrát od Bendy. Sigma Olomouc se naopak po špatném startu herně skvěle zvedla a konečně naplnila potenciál, který jí byl přisuzován.

Konec programu pak obstarala jasná výhra Entropiq proti UNiTY. Denyk se Strodem jasně přehráli Knezu s J3rkiem a obhajující mistr je tak stále bez porážky a na prvním je nyní ojedinělou organizací. 

Další kolo v pátek 2.2. nabízí duel eSuby s GLORE či střet Olomouce s Entropiq.



Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč