FIFA

Žádná Slavia nebo Sparta! Objevy domácí FIFA scény K1LERIS a SAINT podepisují v Bohemians

Žádná Slavia nebo Sparta! Objevy domácí FIFA scény K1LERIS a SAINT podepisují v Bohemians
18. 8. 2021
  |  

Spojení Dark Tigers a pražského fotbalového klubu Bohemians Praha 1905 otevírá svou třetí kapitolu. Do ní vstoupí FIFA sekce s novou 4 hráčů, z nichž minimálně 2 budí velké ovace.

Ve spojení s hráči Alešem "K1LERIS" Kubíkem a Svatoplukem "SAINT" Bouškou se mluvilo o velkých přestupech mezi prestižní české FIFA sekce a fotbalové kluby. Vše poté, co během několika měsíců vystřelili na domácí scéně ke hvězdám a oba se dostali také do finále BigShock COOL poháru.
Nový partner, společnost Dr.Oetker Pizza Guseppe, nám otevřel možnost k širšímu kádru, vytvoření lepšího zázemí a nového týmu lidí, kteří by měli postupem času přinášet i výraznější úspěchy
Branislav Kovačovic
CEO Dark Tigers
Dle oficiálního vyjádření a tiskové zprávy bude mít FIFA sekce pražského klubu Bohemians esports čtyři hráče. Dva již známe, na dva si musíme ještě počkat.
Dvojice nových hráčů Bohemians esports
Zároveň Dark Tigers ve spojení s Bohemians oznamují přesuny v managementu, do kterého se přesouvá bývalý hráč klokanů Richard "MrRici" Růžička. Ten se po nepovedené sezoně rozhodl využít možnosti stát se novou posilou na pozadí spolupráce, kdy bude odpovídat za spolupráce a výsledky esportové FIFA sekce.
Esportový svět zaznamenává obrovský boom a my jsme rádi, že i Bohemka má na této scéně své zastoupení. Spojením s Dark Tigers jsme našli vhodnou cestu, jak klokana do světa esportu zapojit. Nejdeme finančně náročnou cestou, ale snažíme se společně v rámci rozumných podmínek hledat nové talenty. Vloni jsme takto objevili Matěje Dunku, který se vypracoval mezi top hráče a posunul se dál. V tomto trendu budeme doufám pokračovat
Darek Jakubowicz
Ředitel Bohemians Praha 1905
Složení Bohemians esports pro FIFU 22:
  • Aleš "K1LERIS" Kubík
  • Svatopluk "SAINT" Bouška
  • #3 TBA
  • #4 TBA

Bude zajímavé vidět a sledovat, zda dojde na slova ředitele fotbalového klubu a spolupráce opět ukáže a pošle do domácí scény další "hotové" hráče, kteří se poperou s elitou.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.