Zajímavosti

Začátek září ve znamení esportu na Bořislavce! Přijďte si zahrát přímo do budovy Sazky

Začátek září ve znamení esportu na Bořislavce! Přijďte si zahrát přímo do budovy Sazky
15. 8. 2022
  |  

Odpoledne 2. září se promění atrium nové budovy Sazky a KKCG na Bořislavce na esportovou plochu. Fanoušci, rodiče s dětmi i další příchozí dostanou možnost zahrát si na připravených PC a konzolích nebo se seznámit s lidmi, kteří v Sazce na esportu pracují, či samotnými profesionálními hráči a influencery.

Společnost Sazka přidala po letech sponzorských aktivit v rámci sportu (Sport v okolí, Český olympijský výbor) také esportové aktivity. Je generálním a titulárním partnerem Sazka eLEAGUE, do své sportovní hry Sazka Fantasy zabudovala CS:GO sekci, v níž si mohou fanoušci stavět své oblíbené sestavy, vybudovala vlastní portál Sazka Esport a je generálním partnerem organizace SINNERS, která má ve svých řadách nejlepší CS:GO tým u nás.

Právě spojení esportových aktivit vede také k pořádání akce „Hurá do školy a práce“, která bude probíhat v atriu budov Sazky a KKCG na adrese Evropská 866, 160 00 Praha 6 v pátek 2. září 2022 od 16:00.

Na místě budou připraveny počítače a konzole, ukázky her, setkání s profesionálními hráči či autogramiáda. O podrobnějším programu a esportového vyžití vás budeme informovat v průběhu srpna. Datum 2. září si však i se svými dětmi nebo sourozenci zapište, bude to stát za to!  

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport