CS:GO

Z Y-Games PRO Series se odhlásili ENTERPRISE. Dnes přitom měli vstoupit do zápasu s ONYX

Z Y-Games PRO Series se odhlásili ENTERPRISE. Dnes přitom měli vstoupit do zápasu s ONYX
20. 5. 2022
  |  

ENTERPRISE titul v Y-Games PRO Series 2022 neobhájí. Organizace se během pátečního hracího dne z ligy odhlásila. Důvodem je nový line-up, který by se nemohl zapojit do hry.

Mezinárodní soutěž Y-Games PRO Series 2022 přichází o obhájce loňského triumfu. Česko-slovenská organizace ENTERPRISE se rozhodla z ligy odstoupit. Informace přitom veřejnosti dala vědět jen pár desítek minut před plánovaným startem zápasu s ONYX.

Organizace k tomu na svém Twitteru uvedla následující: „ENTERPRISE odstupuje z CS:GO ligy Y-Games PRO Series a neobháji titul. Máme nový line-up, a viacero zápasov sme museli v medzidobí hrať s hosťami. Bohužial pravidlá sú mimoriadne prísne a nedovoľujú nám hrať s h4rnom a stinxom. Sorry friends! Tvrdo makáme, vynahradíme vám to.“ 

Jedním z důvodů může být i fakt, že stinx odehrál kvalifikaci v rámci týmu NARCIS a dost možná právě proto není možné v současné sestavě nastoupit. Zároveň jak sami ENTERPRISE připouští, museli odehrát několik zápasů s hostem, což je v dlouhodobé soutěži neudržitelné.

Zdroj úvodní fotografie: @CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.