CS:GO

WEAMO se loučí s Team UNiTY

WEAMO se loučí s Team UNiTY
1. 4. 2023
  |  

Zkušený domácí hráč Peter "WEAMO" Rauch se loučí v dobrém s organizací Team UNiTY. "V dobrom sme sa rozšli, good pre obe strany. Vyjadrím sa ale až keď dokončím bakalára to je tak o mesiac," uvedl hráč na svém Twitteru. Přestavba a hledání ideálního řešení na budoucí postavení na scéně tak u Team UNiTY pokračuje.

Counter-Strike sekce organizace Team UNiTY, která vznikla spojením DGG Esports a Dark Tigers, měla navázat na úspěchy a stabilizovanou pozici posledního jmenovaného subjektu na domácí CS:GO scéně.

Letos se však bohužel neděje a Team UNiTY se nedokázal doposud prosadit ani na ní. Výjimkou budiž úspěšná kvalifikace do mezinárodní akce Y-Games PRO Series 2023, kterou pořádá agentura Yzone. I vzhledem k výsledkům došlo během jara k několika změnám.

Nyní se sestavou loučí slovenský hráč Peter "WEAMO" Rauch, který už nebude působit v organizaci Team UNiTY. Dle jeho vlastních slov jde o rozchod v dobrém: "V dobrom sme sa rozšli, good pre obe strany. Vyjadrím sa ale až keď dokončím bakalára to je tak o mesiac." Nezbývá než v držet zkušenému domácímu hráči palce, aby se mu povedlo dokončení vysoké školy a případný návrat na scénu.
Rozlučkový post Team UNiTY se slovenským hráčem WEAMO. | Zdroj: Twitter @_Team_UNiTY
Zároveň v dalším příspěvku na sociálních sítích dodal: "A pre našich úžasných hráčov čo tu roky nehrajú a vlastne aj tých čo tu hrajú a “esport specialistov” mám jeden citát už teraz. Reputation is an idle and most false imposition, oft got without merit and lost without deserving. See ya very soon, or not?"

Poslední kvalifikaci do domácích turnajů odehráli Team UNiTY v sestavě: Dominik "NIO" Maxian, Lukáš "luko" Hrabčík, Lukáš "Levi" Bouřa, Lukáš "luke" Vánský a NITRO. Tým pod vedením slovenského trenéra Jozefa "d0di" Kisse však může doznat dalších změn ve snaze stabilizovat se.

Vedení bývalé organizace Dark Tigers, respektive Team UNiTY bylo vždy známé svojí kvalitní prací s mladými hráči, kdy dokázalo na scénu přivést hned několik zajímavých jmen. Pod rukama jim prošlo tak několik mladíků včetně Oldřicha "PR" Nového, Jana "pandi7o" Holáka nebo hráče Entropiq Rutk0. Právě to by mohla být cesta do budoucna.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @_Team_UNiTY

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.