League of Legends

Vyprodá Prague Champs O2 Universum? Komerční Banka s Mastercard chystá největší tuzemský LoL turnaj

Vyprodá Prague Champs O2 Universum? Komerční Banka s Mastercard chystá největší tuzemský LoL turnaj
4. 5. 2022
  |  

Už v červnu se O2 Universum promění do světa League of Legends. Komerční Banka ve spolupráci s Mastercard a agenturami přichystala akci Prague Champs v populární MOBA hře.

Více jak 3000 fanoušků League of Legends, domácí špička i zahraniční tým pro BO5 showmatch. Akce Prague Champs vypadá na první pohled více než zajímavě. Co všechno si agentury ve spojení s Komerční Bankou a Mastercard připravily?

Na stránkách www.praguechamps.cz se postupně objevují informace o největším domácím League of Legends turnaji. Ten by měl kombinovat dvě BO5 semifinále turnaje, nedělní finále (BO5) a ve stejném formátu také showmatch mezi bývalou francouzskou jedničkou Gamers Origin a vítězem tuzemské soutěže.

Akce by měla kombinovat pozvané a kvalifikované týmy přes otevřené kvalifikace. K nim bohužel stále chybí více informací. Mezi pozvanými celky však nebude chybět několikanásobný vítěz Hitpoint Masters, tým eSuba, celky Entropiq, SINNERS nebo Dynamo Eclot.

Turnaj v O2 Universum už však zná i své datum. Event by se měl konat během víkendu 18. a 19. června 2022, podle všeho už jsou k dispozici také vstupenky na samotný event.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.