CS:GO

Vyhlédli si Entropiq Prague trenéra? Respektovaný Polák už je součástí ESEA rosteru

Vyhlédli si Entropiq Prague trenéra? Respektovaný Polák už je součástí ESEA rosteru
10. 1. 2023
  |  

Blíží se chvíle, kdy musí týmy uzavírat (zaplatit) část svých sestav pro nadcházející ESEA ročník. Entropiq Prague vzhledem k nutnosti blížícího se deadline připsali na soupisku dva členy organizace, ale také respektovaného polského trenéra Mariusz "Loord" Cybulski. Bude součástí týmu i oficiálně?

K dalším pohybům došlo v rámci ESEA rosteru týmu Entropiq Prague, který dle portálu během posledních dní opustil makedonský hráč Zoran "xicoz" Markovski, trenér Mihajlo "Feed" Petrović i isk (občas do sestavy zaskakoval). V případě xicoz nejde o nic neočekávaného, sám hráč se nechal v prosinci slyšet, že hledá nové angažmá, konec trenéra však budí otázky s vizí do budoucna.

Do sestavy na ESEA portále přibyl jeden z týmových manažerů organizace Entropiq Šimon "Hegar" Hradečný a také streamer a content creator Entropiq Vladimir "Vl4da" Lutha. V obou případech se dá předpokládat, že jde o jakýsi "placeholder" v sestavě, aby mohla být zaplacena a locknuta pro nadcházející ročník ligy. 

Roster však také doplnil pětatřicetiletý Mariusz "Loord" Cybulski. Polský trenér v prosinci oznámil, že se dívá po nových výzvách a po konci spolupráce s Wisla Krakow, respektive následně v týmu cowana, by mohl zamířit do Česka. 

Spolupráce se zkušeným a respektovaným polským trenérem by navíc otevřela Entropiq také případnou část cesty směrem polského trhu, odkud by mohly přijít zajímavé posily, na které by měl Loord kontakt. 

Nic však zatím není oficiální a stále se čeká na případně další pohyb hráčů na česko-slovenské CS:GO scéně, do něhož by stále mohli Entropiq promluvit.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.