CS:GO
League of Legends
FIFA

Vyberte nejlepšího CZ/SK hráče, organizaci a influencera roku! Vyhlášení proběhne v lednu

Vyberte nejlepšího CZ/SK hráče, organizaci a influencera roku! Vyhlášení proběhne v lednu
26. 12. 2021
  |  

Už v lednu by mělo proběhnout vyhlášení nejlepšího hráče, organizace a influencera z tuzemské scény! Komunitní hlasování vyvrcholí pod hlavičkou Plesu přátel esportu 22. ledna.

Pod hlavičkou organizace Inaequalis a organizačního týmu akce Ples přátel esportu opět vyvrcholí komunitní hlasování o nejlepší aktéry z tuzemské scény. Tradičně vyhlášení probíhá na samotném plese pro esport fanoušky a nadšence. Letos by tomu nemělo být jinak, pokud to samozřejmě epidemiologická situace dovolila. V opačném případě dojde na online vyhlášení.

V minulých ročnících se hlasovalo také o "esport eventu" roku, nicméně vlivem pandemie a "nefér" podmínkám bylo hlasování omezeno pouze na 3 kategorie:

  • Hráč roku
  • Organizace roku
  • Influencer roku

V první kategorii se hlasuje mezi 6 hráči, kteří se dostali do výběru na základě komunitního hlasování. Nechybí tak hvězda SINNERS NEOFRAG, FIFA hráč T9Laky nebo dvojice bývalých spoluhráčů z MAD Lions Humanoid & Carzzy.

Peprným bude souboj o nejlepší organizaci roku, kde se s největší přízní fanoušků s největší pravděpodobností utkají SINNERS a Entropiq. V poslední kategorii nechybí známí streameři jako DeeThane, Xnapy nebo Czechcloud.

Hlasovat můžete na odkazu zde. Případně více informací o Plesu přátel esportu zjistíte na oficiálním webu.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport