CS:GO

Vstupenky na MČR jsou v prodeji. Za kolik se na vrchol tuzemské Counter-Strike sezony dostanete?

Vstupenky na MČR jsou v prodeji. Za kolik se na vrchol tuzemské Counter-Strike sezony dostanete?
1. 9. 2023
  |  

Cena vstupenek na listopadové Tipsport Counter-Strike MČR 2023, které se bude tradičně konat na BVV – Brněnském výstavišti v rámci festivalu LIFE!, jsou známé. Agentura PLAYzone, která akci pořádá, zveřejnila různé balíčky i jejich ceny prostřednictvím webu a dalších platforem. Jednodenní lístek na akci se dá pořídit za 200 korun, VIP vstupenka na všechny tři dny stojí 2999 Kč.

Ve druhé polovině listopadu se do Brna sjede čtveřice nejlepších Counter-Strike týmů letošní sezony aby zde odehrála semifinále a zápasy o medaile v rámci Tipsport Counter-Strike MČR 2023, které by se již mělo odehrát v nové hře Counter-Strike 2, minimálně dle názvu vstupenek a samotné akce na webu mcr.gg.

Vstupenky na celý festival, v rámci kterého se bude akce konat, se prodávají od 200 korun. Právě tolik stojí totiž klasická jednodenní vstupenka. Jednodenní premium vstupenku, která obsahuje také visačku, poukaz na nápoj, lístek do tomboly nebo vstup na afterparty a místa před stage se prodává za 459 Kč, třídenní je následně za 999 Kč. 

Největší fanoušci, kteří chtějí ještě něco navíc, mohou využít možnosti nákupu speciálních VIP lístků, které se prodávají pouze v třídenní variantě (tj. pravděpodobně pátek - neděle) a obsahují možnost zažít v neděli exkurzi do backstage s vedoucím projektu MČR, plakát vítězů MČR CS2 2023, catering během pátečního a sobotního večera, vstup na afterparty, poukaz na merch a speciální VIP zonu. Cena tohoto typu vstupenek je 2 999 Kč.

Velkou změnou v rámci letošního MČR bude také změna haly. Akce se přesune do haly P, která je největším výstavním pavilonem ve střední Evropě. „Díky přesunu do větší haly můžeme nabídnout návštěvníkům herního veletrhu větší komfort, a zároveň připravit MČR na další rozšiřování. Aktuálně počítáme s tím, že zaplníme dvě třetiny plochy haly, i tak ale bude letošní rozloha rekordní,“ uvedl v oficiální tiskové zprávě Lukáš Pleskot, výkonný ředitel agentury PLAYzone.

Zdroj úvodní fotografie: PLAYzone / MČR

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.