CS:GO

Vítězem úvodního duelu Tipsport CS:GO Praha jsou SINNERS

Vítězem úvodního duelu Tipsport CS:GO Praha jsou SINNERS
24. 3. 2023
  |  

Úvodní zápas Tipsport CS:GO Praha proti sobě svedl celky SINNERS a Entropiq. Hříšníci potvrdili roli favorita a na mapě nuke si s Entropiq poradili výsledkem 7:16.

Entropiq vs. SINNERS

Výsledek - 0:1
  • de_nuke | 7:16 (5:10)

Na mapě nuke, na níž padla volba při vetu, začali lépe Entropiq, kteří si na svou stranu připsali pistol round. SINNERS do druhého kola zvolili force buy a dokázali obranu Entropiq prolomit nejen v kole druhém, ale i dvou následujících. Vývoj zbylých kol první poloviny byl převážně v režii SINNERS, kteří krok po kroku svému soupeři odskakovali až na stav 5:10 po první polovině.

Druhá polovina začala totožně jako ta první. Entropiq si připsali pistol round na svou stranu. SINNERS odpověděli hned v následujícím kole, kdy SHOCK dokázal za pomoci MP9 získat rovnou 4 killy a vyhrát sedmnácté kolo pro svůj tým. Na to navázali hříšníci hned dalšími koly a do konce mapy povolili svým soupeřům pouze jediné kolo, čímž si zajistili výhru 7:16.

Skvěle se prezentoval již zmíněný Max "SHOCK" Kvapil, který byl trnem v oku svým soupeřů a jeho kill count se zastavil až na čísle 28.

SINNERS se výhrou přesouvají do zápasu vítězů, v němž změří síly s vítězem ENTERPRISE/Sampi. Entropiq dnes odpoledne narazí v zápase o přežití na poraženého z výše zmíněné dvojice.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.