League of Legends

Vítězem MČR 2021 v LoL je tým SINNERS. Ve finále porazil 3:1 Dynamo Eclot

Vítězem MČR 2021 v LoL je tým SINNERS. Ve finále porazil 3:1 Dynamo Eclot
14. 11. 2021
  |  

Neděle rozhodla o šampionovi letošního Guseppe MČR v League of Legends od PLAYzone.

Během celého víkendu dospělo k vyvrcholení snažení týmů z tuzemska v boji o titul vítěze závěrečného turnaje. Snažení ve skupinách probíhalo už od pátku. Nejlepší ze dvou skupin postoupili do play-off, které se hrálo single-elimination formátem.

Velkým překvapením byli od počátku BRUTE Talents, kteří dostali svého názvu a dokázali postoupit až do TOP 4. V semifinálovém zápase sice padli s favorizovanými SINNERS, nicméně celkové 4. místo (prohra v boji o bronz) je úspěchem.

Ve druhém semifinále došlo na další překvapení, Dynamo Eclot vyzrálo na několikanásobného mistra ČR eSubu a postoupilo do finále.

Poslední zápas turnaje byl jednoznačnou jízdu v podání SINNERS, kteří dominovali úvodním dvěma hrám v BO5 sérii a Dynamo Eclot ztrácelo. Ve 3. hře však po dalším dominantním rozjetí od SINNERS přišla v pozdějších fázích hry otočka, kterou hráči Dynamo Eclot po necelých 40 minutách dokončili.

Další hra však byla opět jednoznačnou a se stříbrem a porážkou 1:3 se museli spokojit v DNE. SINNERS za své vítězství inkasují 50 000 korun, DNE si pak přijdou na 30 000.

Pořadí Guseppe MČR v League of Legends 2021:

  1. SINNERS
  2. Dynamo Eclot
  3. eSuba
  4. BRUTE Talents 
  5. INAE / HEETS
  6. INAE / HEETS
  7. Inside Games Challengers / Dark Tigers
  8. Inside Games Challengers / Dark Tigers

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport