CS:GO

VIDEO: SHOCK a jeho ACE, oskarovo (ne)důležité 3K

VIDEO: SHOCK a jeho ACE, oskarovo (ne)důležité 3K
27. 11. 2021
  |  

Zápas SINNERS s ENTERPRISE přinesl spoustu skvělých momentů od hráčů na obou stranách. Vybíráme pro vás 2, v jednom se zaskvěl Tomáš "oskar" Šťastný, ve druhém si připsal ACE Max "SHOCK" Kvapil.

ENTERPRISE hráli proti SINNERS více než vyrovnanou partii, v některých pasážích dokonce českou jedničku značně přehrávali, přesto však odešli ze zápasu s prázdnou. Momentů přinesla dlouhá BO3 série celou řadu. Pojďme se podívat na některé z nich.

Na první mapě, kterou ovládli ENTERPRISE, velel k potenciálnímu comebacku Tomáš "oskar" Šťastný. Ten za stavu 10:14 dokázal zvládnout kritickou situaci na longu mapy Dust2. Na zvrat to však nestačilo.


Další moment, který jsme z této série vybrali, se týká mapy Inferno. Tuto mapu naopak zvládli hráči SINNERS a přispěl k tomu také talentovaný Max "SHOCK" Kvapil, který dokázal skvěle přečíst moment a situaci s nákupem, jenž ENTERPRISE měli. Výsledkem byl pak ace českého hráče, který posunul tým výrazně k vítězství.




Zápas MČR 2021 můžete sledovat na Twitch kanále PLAYzoneCZ během celé soboty a neděle. V play-off už mají jisté místo eSuba a SINNERS, o další dvě postupové místa budou hrát Entropiq Prague s Dynamo Eclot a ENTERPRISE se Sampi.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport