VIDEO: Novoroční přání Eldesana z INAE. Neopomenul poděkovat, ale i se opřel do aktuální doby

VIDEO: Novoroční přání Eldesana z INAE. Neopomenul poděkovat, ale i se opřel do aktuální doby
31. 12. 2021
  |  

Novoroční přání formou videa vyslal členům největší esportové organizace, ale i fanouškům a příznivcům videoher Jan "Eldesan" Pašek, předseda Inaequalis.

Blíží se konec roku 2021 s tím přicházejí také v esportu různá poděkování a PF s tímto období spojena. Nezahálí ani největší česko-slovenská esportová organizace a komunita Inaequalis, která letos slavila 10 let od svého vzniku a startu velké etapy spojené s růstem tuzemského esportu.



Ve videu s názvem "Novoroční přání" od Jana "Eldesan" Paška nechyběla slova chvály, děkování, přání do budoucna, sebereflexe, ale také narážka na profil aktuální doby. "Vše se přepočítává na lajky, dosah a peníze," narážel předseda spolku Inaequalis ve svém novoročním přání na obraz aktuální doby sociálních sítích a marketingu, dost možná jeden z faktorů, který rozhodl o tom, že se vítěz Hitpoint Winter Cupu neukáže v hlavní sezoně Hitpoint Masters 2022.

Inaequalis za sebou mají úspěšný rok nejen po herní, ale i komunitní stránce. Příznivci a členové věří, že tento trend bezmála tisícového spolku bude pokračovat i v následujícím roce.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport