CS:GO

VIDEO: Co vedlo eSubu ke změnám? Organizace nabízí pohled do zákulisí

VIDEO: Co vedlo eSubu ke změnám? Organizace nabízí pohled do zákulisí
18. 3. 2022
  |  

Tradiční tuzemská organizace se ve svém videu eSuba Insight nabízí fanouškům pohled do zákulisí CS:GO sestavy. Proč se benq1 s hráči rozhodl pro změny a v jakém rozpoložení se tým aktuálně nachází?

Bronz z MČR, Sazka eLEAGUE, vítězství v Bratislavě na MSR 2021 a také úspěšné tažení turnajem V4 Future Sports Festival. Závěr roku vyšel eSubě téměř na jedničku. Proč se však tým rozhodl jít pro změny? A co vůbec vedlo k angažování Dominika "desty" Černého a Lukáše "Levi" Bouři? Organizace nabízí pohled ve videu s názvem Nové začátky CS:GO týmu | ESUBA INSIGHT.

Sestava v roce 2021 během Sazka eLEAGUE
„Potvrdili jsme, že patříme do TOP 3 na domácí scéně,“ konstatoval ve videu Tomáš "benq1" Masaryk, který je dlouhých 7 let trenérem eSuby. Zda se bude dařit eSubě roli i během dalších týdnů a měsíců se dozvíme poměrně rychle. Už během tohoto víkendu nastoupí eSuba do kvalifikace o první zastávku MČR v Bratislavě.




Evropská turnaje jsou taky v plném proudu, stejně jako ESEA ligy a také se blíží start Sazka eLEAGUE. Zvyšující se konkurence na domácí scéně s největší pravděpodobností zvýší také atraktivitu jednotlivých klání. eSuba, Dynamo Eclot, Entropiq Prague, ENTERPRISE, Sampi a další chtějí opět prohánět SINNERS.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.