CS:GO

Vicemistr MČR a vítěz Polish Esport Cupu končí svoji CS:GO kariéru

Vicemistr MČR a vítěz Polish Esport Cupu končí svoji CS:GO kariéru
18. 5. 2021
  |  

Zdeněk ''daxen'' Dušek se na svých sociálních sítích podělil s fanoušky o "novinku" v podobě oznámení konce své kariéry.

Bývalý hráč eSuby, BRUTE nebo Entropiq si připsal titul na Polish Esport Cupu, skončil druhý ve dvou sezónách COOL League i na MČR. Posledním působištem byl tryout v Moops po konci v Entropiq.

Podstatnou část své kariéry strávil třiadvacetiletý rifler v týmu BRUTE, kde poznal své "nejbližší" kamarády a spoluhráče, o nichž mluvil i v posledním vyjádření. Těmi byli samozřejmě Michal "leckr" Kadlíček, Lukáš "capseN" Koláčný a Filip "AJTT" Dolenský.
Na světlo světa vytáhla daxena štace ve Fraternitas, slibného projektu, který stejně rychle jako začal, tak i skončil. Posléze se přes GUNRUNNERS a BRUTE dostal až do eSuby. Posléze si vybral další modrobílé barvy, ambiciozní Inside Games. V závěru roku 2019 se rozloučil daxen s Inside Games a přestoupil podruhé do BRUTE.

Během roku 2020 se však Zdeněk "daxen" Dušek trochu zacyklil v přestupech protože za 12 měsíců vystřídal hned 4 celky. V Entropiq vydržel až do jara letošního roku, kdy jej v týmu vystřídal MoriiSko.

Projekt s Moops nakonec nevyšel a daxen oznámil konec kariéry.


Zdroj úvodní fotografie: Liquipedia / @ESL
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport