CS:GO

Velká rána pro turnaj v Bratislavě. STYKO byl pozitivně testován a play-off odehraje z izolace

Velká rána pro turnaj v Bratislavě. STYKO byl pozitivně testován a play-off odehraje z izolace
1. 4. 2022
  |  

Dnes měl mezinárodní tým Apeks v Bratislavě volno, během večera však přišla velká rána. Martin "STYKO" Styk si před vlastními fanoušky nezahraje, protože byl pozitivně testován na covid-19.

Slovenská hvězda, která se těšila na hraní před domácím publikem, řeší velký problém. Minimálně na semifinálový souboj zůstane Martin "STYKO" Styk v izolaci a na stage bude hrát pouze zbytek jeho spoluhráčů.

"STYKO byl bohužel pozitivně testován na COVID-19. To znamená, že nemůže hrát semifinále na pódiu společně se zbytkem týmu, ale smí hrát z uzavřeného odděleného prostoru," uvedl tým Apeks na svém Twitteru v reakci na příspěvek od samotného hráče, který tuto informaci oznámil.

Na mezinárodní tým se slovenským hráčem čeká v semifinále turnaje Tipsport CS:GO Bratislava domácí tým eSuba. Druhou část pavouku play-off tvoří SINNERS a ENTERPRISE.  

Jak moc tato situace zasáhne do vývoje turnaje se dozvíme během dalších hodin. Kromě potenciálních dalších pozitivních testů totiž může mít na herní výsledek a projev Apeks právě chybějící absence jednoho z hráčů vedle nich na stage. 

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @Apeksgg

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.