League of Legends

V Praze "hoří" historické budovy jako součást kampaně k seriálu Arcane

V Praze "hoří" historické budovy jako součást kampaně k seriálu Arcane
9. 11. 2021
  |  

Unikátní vizuální show a moment pro Prahu i svět gamingu a esportu obecně. Seriál Arcane zasáhne i vizuální podobou na historické budovy v Praze, jako součást příběhu Jinx, hlavní hrdinky seriálu.

Součástí příběhu a seriálu Arcane je také útěk hlavní hrdinky Jinx, která v rámci svého "útěku" zanechala stopy na Malostranské věži u Karlova mostu, včera dým zachvátil Staroměstskou věž a kostel svatého Mikuláše a dnes si cíle si zvolila od 19:00 Staroměstskou radnici, Jindřišskou věž, Prašnou bránu a Novomlýnskou vodárenskou věž.
Kostel sv. Mikuláše v Praze
Seriál Arcane ze světa populární hry League of Legends vypráví o křehké rovnováze mezi dvěma městy – bohatým Piltoverem a chmurným Zaunem. Ta jsou známá napříč světem Runeterra jako "města pokroku" a mnoho brilantních mozků je nazývá svým domovem.

Vytvoření hextechu, tedy způsobu, jakým může člověk ovládat magii, tuto křehkou rovnováhu ohrožuje. Arcane sleduje příběhy šampionů League of Legends a celá série je vytvořena tak, aby fanoušky vtáhla do komplexního světa plného morálních dilemat, dechberoucí animace a napínavého vyprávění.

První díly seriálu už můžete sledovat na platformě Netflix.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport