NHL

V ENYAQ HOCKEY LEAGUE zůstává poslední čtyřka. Během víkendu se rozhodne o dalších šampionech

V ENYAQ HOCKEY LEAGUE zůstává poslední čtyřka. Během víkendu se rozhodne o dalších šampionech
26. 2. 2022
  |  

Nejvyšší tuzemské NHL lize ENYAQ HOCKEY LEAGUE pokračuje semifinálovými a finálovými bitvami. Během soboty se fanoušci dozví, kdo postoupí do finále a komu bude patřit bronz. Poslední BO5 zápas je na programu v neděli.

Poslední čtyřka ze všech týmů pod hlavičkou extraligových celků se během víkendu popere v rámci ENYAQ HOCKEY LEAGUE o celkový titul. Mezi velké favority a obhájce triumfu budou patřit hráči HC Dynamo Pardubice, kteří se před play-off víkendem připravovali také v rámci gaming office přidružené organizaci Dynamo Eclot. 

Soupeřem pardubických hráčů budou zástupci Rytířů Kladno, kteří jsou velkým překvapením soupeře. Do play-off šel celek až z 9. místa, přesto však dokázal během předkola porazit 3:1 Bílé Tygry z Liberce a následně ve čtvrtfinále třinecké Oceláře.
Radost kladenských hráčů v předkole play-off | Zdroj: ENYAQ HOCKEY LEAGUE
Druhou semifinálovou dvojici tvoří pražská Sparta a HC Verva Litvínov. Souboj 2. a 4. týmu základní části přijde na pořad dne od 17:00. První jmenovaný celek porazil ve čtvrtfinále Kometu Brno 3:1 a druhý si poradil bez problémů s týmem HC Škoda Plzeň (3:0). Poražené celky z těchto zápasů se utkají ještě během soboty v zápase o bronz.

Program ENYAQ HOCKEY LEAGUE:

Sobota:
  • 15:00 - HC Dynamo Pardubice vs. Rytíři Kladno
  • 17:00 - HC Sparta Praha vs. HC Verva Litvínov
  • 19:00 - Zápas o 3. místo (BO5)

Neděle:
  • 17:00 - Grand finále

Nejlepší celky domácí ENYAQ HOCKEY LEAGUE si kromě titulu a dalších umístění rozdělují i 150 000 korun. Přímý přenos zápasů běží na Twitch kanále Esporthokej. Mezi komentátory se objeví také Sazka Esport Ambasador a hokejový komentátor Ondřej "Lelek" Kvarda.




Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.